Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 5+1 • 162 m² bez realitkyDolanská, Velké Přítočno - Velké Přítočno, Středočeský kraj

Rezervováno
Dolanská, Velké Přítočno - Velké Přítočno, Středočeský krajČástečně vybaveno • Parkování
Měsíční nájemné28 500 Kč

+ Poplatky za služby5 500 Kč
+ Vratná kauce28 500 Kč


Přímý vlastník nabízí k pronájmu příjemný rodinný dům na ulici Dolanská č.p. 115 v obci Velké Přítočno.

Jedná se o zděný rodinný dům se dvěma nadzemními podlažími a podkrovím, který je dispozičně řešen jak 5+1 (koupelna a toaleta v každém patře). Je možné užívat jako dva byty (4+1 a 1+1). Volná půda pro skladování. Dům má plastová okna, sedlovou střechu s novou krytinou, fasádu s obkladem. Autem 25min. do OC Smíchov, Praha. Nemovitost je vytápěna ústředním topením s ocelovými otopnými panely, v koupelnách a chodbách podlahové topení, s kotlem na zemní plyn (úsporný kondenzační, pořízen v r. 2021) kombinovaným pro ohřev teplé užitkové vody. Pozemek je ohraničen zděným plotem s dřevěnými vraty. Část pozemku je vydlážděna zámkovou dlažbou, část je zatravněna a nachází se zde zahradní altán s grilem a zahradní domek. Přístup je zajištěn po zpevněné veřejné komunikaci, parkování (až 3 auta) je možné přímo na pozemku.

V obci je dostupná částečná občanská vybavenost. Nachází se zde mateřská škola a základní škola nižšího stupně, dále veřejná knihovna a hřiště.

Direct owner offers for rent a nice family house on the street Dolanská no. 115 in Velké Přítočno.

It is a brick family house with two floors and attic, which is designed as 5 + 1 (bathroom and toilet on each floor). It can be used as two apartments. Open ground for storage. The plot is a garden house. The house has plastic windows, gabled roof with new roofing, facade with cladding. By car 25min. to shopping center Smíchov, Prague. The property is heated by central heating with steel heating panels, underfloor heating in bathrooms and corridors, with a natural gas boiler combined for hot service water. The plot is bordered by a brick fence with wooden doors. Part of the land is paved with interlocking pavement, part is grassed and there is a garden gazebo with barbecue. Access is provided by paved public road, parking is available directly on the property.

In the village is available partial civic amenities. There is a kindergarten and primary school, as well as a public library and playground. The utilities are available electricity, water, sewer and gas. Transport service is provided by bus.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu511706
Dispozice5+1
Dostupné od6. 1. 2020
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
VytápěníPlynové
ProvedeníStandardní
OdpadVeřejná kanalizace
Užitná plocha162
VybavenoČástečně
Plocha pozemku340
Podlaží2
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let
RekonstrukceInteriér
VodaZ veřejného zdroje

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.