Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 45 m² bez realitkyNad Šutkou, Praha - Kobylisy

Nad Šutkou, Praha - KobylisyVybaveno
Měsíční nájemné14 900 Kč

+ Poplatky za služby2 900 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nabízím k pronájmu velmi pěkný, světlý, plně vybavený byt 2+KK o ploše 45 m2 v 2. patře udržovaného cihlového činžovního domu v Praze 8 - Kobylisích přímo na metru. Obývací pokoj s kuchyňským koutem (20 m2): kuchyňská linka, vestavěná el. trouba se sklokeramickou deskou, vestavěná digestoř, vestavěná myčka, lednička s mrazákem, rozkládací jídelní stůl, židle, obývací stěna (gauč a TV si odvezeme). Ložnice (15 m2): manželská postel s úložným prostorem, noční stolky, dvě skříně, komoda. Předsíň s věšáky a botníkem, koupelna s rohovou vanou a pračkou, samostatné WC, komora s policemi. Vytápění a ohřev vody vlastním plynovým kotlem (programovatelný termostat), všude plastová okna, nízká spotřeba plynu, ve všech místnostech úsporné osvětlení. Vše velmi dobrém stavu, nikdy nebylo pronajímáno, byt bude nově vymalován. V domě žije 11 nájemníků, kteří sdílí dvůr s okrasnou zahrádkou, kterou je možno využívat. Výborná občanská vybavenost, v dosahu MHD (metro přímo u domu, 10 minut do centra), parkoviště za domem, supermarket, obchody, tržnice, škola, školka, park, restaurace, divadlo, knihovna apod.

Nájemné 14 900 Kč + služby 1400 Kč, elektřinu a plyn hradí nájemník (reálná spotřeba 1500 Kč/měsíc), v ceně nájmu je připojení k internetu. Vratná kauce 30 000 Kč. Pouze nekuřáci, bez domácích mazlíčků, české národnosti, max. 2 osoby. K dispozici od 1.4.2018. RK nevolat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu511790
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha45
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.