Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+kk • 88 m² bez realitkyV Cihelně, Červené Pečky - Červené Pečky, Středočeský kraj

V Cihelně, Červené Pečky - Červené Pečky, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena2 391 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 140 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji nádherný byt z bytové residence NA HRÁDEČKU 4+kk o rozloze 87,8 m2 v 2NP ve zcela nově zrekonstruovaném nízkoenergetickém domě. Součástí prodeje je kuchyň s kuchyňskou linkou vybavenou vestavěnými spotřebiči. V koupelně je vana, keramické obklady. Ve všech místnostech jsou laminátové plovoucí podlahy. Vytápění je zajištěno elektřinou. K bytu náleží rozsáhlé půdní prostory a mimo sklepní kóje i další volné sklepní prostory nabízející různé možnosti využití (KOČÁRKÁRNA,SUŠÁRNA,PRÁDELNA ,SAUNA -WELNESS, FITTNES atp.), dále jedno parkovací místo a sklepní kóje (11 m2).byt se skládá ze tří pokojů, prostorného kuchyňského koutu s barem, koupelny a WC s umyvadlem, prostorné předsíně a jedné další místnosti ( ŠATNA,POSILOVNA atd.). Dům má svoji velkokapacitní studnu s úpravou vody na horskou kvalitu. Zateplení je v energetické třídě B tj. velmi úsporný a odhlučený. Dům je oplocen s výjezdovou elektrickou bránou s dálkovým ovládáním pro osobní vozidla. Pozemek je částečně vydlážděn zámkovou dlažbou a částečně zatravněn. Venkovní prostor je dostatečně prostorný a nabízí možnost rozmanitého využití a soukromý. Přímo na pozemku bude vybudované dětské hřiště po dohodě všech nových majitelů na umístění. Dům se nachází v blízkosti parku a sportovního areálu. V obci je veškerá občanská vybavenost včetně velmi moderně vybavené základní a mateřské školy. V těsné blízkosti domu je autobusová a železniční zastávka. Kolín i Kutná Hora jsou autem vzdáleny 10 minut jízdy. V blízkost k obchvatu Kolína, krajské nemocnice a nájezdu na dálnici D11 Praha/Hradec Králové. Nabízený byt je součástí bytového projektu o celkové ploše 5000m2 s 21 byty a 1 až 2 rodinné domy. Bytový projekt je koncipován, jako romantické, klidné, komfortní a bezpečné bydlení v nádherné přírodě s výbornou polohou (jako Na hrádečku), splňující nejvyšší standarty, kde své sousedy budete znát. V bytovém projektu Na Hrádečku můžete koupit i jiné byty od 37m2 do 68m2. Byt lze financovat hypotečním úvěrem, který Vám pomůžeme zařídit. Cena je bez provize RK a právních služeb. V případě zájmu mne kontaktujte.

Propočet měsíčních nákladů: hypo. splátka 6 997,- Kč se splatností 30 let. + 1500,- Kč energie, voda, služby + např. 1000,-Kč fond oprav

I offer for sale a beautiful apartment from the residential residence NA HRÁDEČKU 4 + kk with an area of ​​87,8 sqm in 2NP in a completely renovated low-energy house. Part of the sale is a kitchen with a kitchen unit equipped with built-in appliances. The bathroom has a bathtub, ceramic tiles. All rooms have laminate floating floors. Heating is provided by electricity. The apartment includes large loft space and other cellar spaces, which offer various possibilities of use (CUBE, DRYER, LOUNGE, SAUNA -WELNESS, FITTNES etc.), one parking space and a cellar (11 m2) of three rooms, a spacious kitchenette with a bar, bathroom and toilet with washbasin, spacious hallway and one other room (ŠATNA, POSILOVNA, etc.). The house has its large well with water treatment for mountain quality. Insulation is in energy class B, ie very economical and soundproof. The house is fenced with a power gate with a remote control for passenger cars. The land is partially paved with interlocking tiles and partially grassed. The outdoor area is spacious enough to offer a variety of uses and private. Directly on the plot will be built a playground after agreement of all new owners on location. The house is located near the park and the sports complex. There is all civic amenities in the village, including a very modern equipped primary and kindergarten. There is a bus and railway station next to the house. Both Cologne and Kutna Hora are a 10-minute drive away. In proximity to the Kolín bypass, the regional hospital and the motorway exit D11 Prague / Hradec Kralove. The offered apartment is part of a residential project with a total area of ​​5000 square meters with 21 apartments and 1 to 2 family houses. The residential project is conceived as a romantic, quiet, comfortable and safe living in a beautiful countryside with an excellent location (like Na hrádečku), meeting the highest standards, where you will know your neighbors. You can buy other flats from 37m2 to 68m2 in the apartment project Na Hrádečku. The apartment can be financed by a mortgage loan, which will help you arrange. The price is without commission of RK and legal services. If you are interested, please contact me.

Calculation of monthly costs: hypo

Calculation of monthly costs: hypo. repayment of CZK 6,997 with maturity of 30 years. + 1500, - CZK energy, water, services + eg 1000, -Kč repairs fund

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu511938
Dispozice4+kk
Podlaží2
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha88
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.