Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy • 200 m² bez realitkyJateční, Bělá pod Bezdězem - Bělá pod Bezdězem, Středočeský kraj

Jateční, Bělá pod Bezdězem - Bělá pod Bezdězem, Středočeský krajVybaveno
Cena1 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 634 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme vám ke koupi rekreační objekt, rodinný domek nebo chalupu v centru obce Bělá pod Bezdězem.

V celém objektu vládne nebývalý řád a pořádek. Dům je čistý, velmi pečlivě udržovaný a ke všem historickým stavebním změnám je vedena detailní dokumentace. Nemovitost je vhodná pro milovníky venkovského stylu života bez touhy udřít se na velkých plochách pozemku.

Objekt sestává ze dvou podlaží. Ze vstupního prostoru, předsíně, vejdete do velkého obývacího pokoje s kamny nebo do útulné kuchyně s jídelnou. V přízemí je k dispozici také samostatná toaleta.

V podkrovních prostorech se nachází dvě neprůchozí ložnice, koupelna se sprchou a WC a skladový prostor.

Z venkovního dvora je přístupný krásný sklep s klenutou klenbou, dále dílna a další skladové prostory. Průchodem přes dvorek se také dostanete na malou kaskádovitou zahrádku pod domem, kde naleznete soukromí u otevřeného ohniště. Od blízké říčky vás dělí jen vzrostlými stromy pokrytá stráň.

Dům je napojen na městskou kanalizaci a vodovod.K domu je přivedena plynová přípojka. Vytápěn je elektrickými přímotopy a kamny tuhá paliva v obývacím pokoji. Průduchy ve stropě je tak možno vytápět i rozlehlou ložnici v patře. Vodu v domě ohřívá průtokový ohřívač zn. Dražice.

V blízkém okolí jsou k dispozici pestré možnosti k trávení volného času počínaje bohatým kulturním a sportovním programem města pod vrcholem Bezdězu a jeho zámeckého areálu (pravidelné jarmarky, koncerty, kulturní akce Muzea Podbezdězí s kavárnou) a krásným okolím konče. Ve sportovně-rekreačním areálu Vrch bělá na vás čeká 7,5 km dlouhá in-line dráha vedoucí nádhernou přírodou a divočinou Podralska. To vše s výhledem na Bezděz, lanovým parkem a minizoo. Za městem naleznete moderní koupaliště a nedaleko (8km) také oblíbené Máchovo jezero.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu512212
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha200
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.