Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 1+kk • 20 m² bez realitkyRpetská, Hořovice - Velká Víska, Středočeský kraj

Rpetská, Hořovice - Velká Víska, Středočeský kraj
Měsíční nájemné10 000 Kč


Trvalý pobyt nebo bydliště v Hořovicích okr. Beroun - jste v situaci, kdy bydlíte v pronájmu či jste prodali nemovitost, potřebujete trvalý pobyt pro úřady? Nabízím důvěryhodnou adresu trvalého bydliště. Toto řešení je ideální pro všechny, kteří nechtějí svůj trvalý pobyt umístit na sídlo Městského úřadu a působit tak nedůvěryhodně, pro všechny, kteří mají obavu z návštěvy exekutora, pro cizince kteří potřebují prokazatelný trvalý pobyt. Cena je za dobu určitou na 5 let.

Постоянное место жительства или проживание в Hořovice okr. Бероун. Вы находитесь в ситуации, когда вы живете в аренду или продаете недвижимость, вам нужно постоянное место жительства для властей? Я предлагаю доверенный адрес для постоянного проживания. Это решение идеально подходит для тех, кто не хочет постоянно проживать в резиденции муниципального органа и действовать как ненадежный, для всех тех, кто боится посетить исполнителя, для иностранцев, которым требуется проверенное постоянное место жительства. Цена указана в течение 5 лет.

Permanent residence or residence in Hořovice okr. Beroun - Are you in a situation where you live in a rental or have sold a property, do you need a permanent residence for the authorities? I offer a trusted address for permanent residence. This solution is ideal for anyone who does not want to reside permanently at the seat of the Municipal Authority and to act as untrustworthy, for all those who are afraid of visiting the executor, for foreigners who need a proven permanent residence. The price is for a fixed period of 5 years.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu512479
Dispozice1+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha20
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.