Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 801 m² bez realitkyNerudova, Břehy - Břehy, Pardubický kraj

Nerudova, Břehy - Břehy, Pardubický krajČástečně vybaveno
Cena3 790 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 073 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Samostatně stojící, cihlový, dvougenerační rodinný dům na pozemku 801 m2 s krásnou zahradou. Dům je dvoupatrový, podsklepený se dvěma bytovými jednotkami 4+1 , každá o podlahové ploše 128 m2 a neobytným půdním prostorem.

Příslušenství RD : přípojky všech inženýrských sítí, studna, oplocení, kryté parkovací stání se zahradní chatkou, skleník, bazén, zahradní krb, dětské hřiště a trampolína. Na zahradě se nachází samostatně stojící zděný domek, který je možno využít jako dodatečné technické zázemí domu a zahrady. Obě patra jsou po částečné modernizaci. V 2006 byly udělány nové rozvody ústředního topení, 2012 nové rozvody elektriky a jádro ve 2. patře. Z 1. patra byly udělány schody na zahradu. Dům je uzpůsoben na kombinované vytápění plynem a možnost i tuhým palivem.

V obci Břehy se nachází kompletní občanská vybavenost - mateřská škola, základní škola, obchod, pohostinství a autokemp u rybníka Buňkov. Vlakové spojení je vzdáleno 2 km ve městě Přelouč. Autobusová doprava přímo v obci se 4 zastávkami. Nedaleko jsou písníky Mělice s možností koupání, rybolovu a sportovní rekreace. Část vesnice oklopuje les s turistickými a cyklistickými stezkami. V obci jsou tenisové kurty, nohejbalové hřiště a hřiště pro malé děti. V místní sokolovně je možnost pohybových cvičení, hraní stolního tenisu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu513391
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha801
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.