Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 88 m² bez realitkyJana Palacha, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav, Středočeský kraj

Jana Palacha, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav, Středočeský krajVybaveno
Cena3 700 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 872 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Dobrý den,

nabízím k prodeji prostorný, zrekonstruovaný a plně vybavený byt o velikosti 88m2 v klidné části Mladé Boleslavi. Byt o dispozici 3+kk se nachází v druhém nadzemním podlaží panelového domu v ulici Jana Palacha. Úpravou původní dispozice vznikl prostorný obývací pokoj s jídelním koutem (32m2), který navazuje na kuchyni (8m2). Okna z kuchyně a obývacího pokoje jsou nasměrována do ulice, okna z pokoje (15m2) a ložnice (18m2) do parku. V místnostech jsou plovoucí podlahy, v koupelně, na WC a v kuchyni dlažba. Vnitřní dveře včetně zárubní jsou vyměněny za dveře Sapelli, vchodové dveře (včetně zárubní) jsou vyměněny za bezpečnostní dveře a zárubně s certifikací.

Kuchyně je vybavena linkou na míru a vestavěnými spotřebiči (sklokeramická deska, mikrovlnná trouba, horkovzdušná trouba a myčka). Velká část pracovní linky je umístěna k oknu.

Byt je plně vybaven nábytkem na míru (jídelní stůl pro šest osob, konferenční stolek, noční stolky, prostorná knihovna v pokoji, skříňky pod televizi a komoda v ložnici). V předsíni je vestavěná skříň, komora je přestavěna na prostornou šatnu.

Vytápění je ústřední, měsíční náklady na teplo, vodu, poplatky a příspěvek do fondu oprav jsou 4000 Kč. V bytě je přípojka pro vysokorychlostní internet, provozovatele si lze zvolit.

V ložnici je lodžie s výhledem do parku a k bytu náleží sklepní kóje 4m2.

V okolí domu je veškerá občanská vybavenost včetně MHD. V těsné blízkosti je Nový park, škola i školka, lékaři, obchody. Brána do ŠKODA Auto i park Radouč jsou vzdáleny 5 minut chůze.

Byt je v osobním vlastnictví, nezatížen hypotékou, připraven ihned k nastěhování. Kromě prodeje jsem otevřen i možnosti výměny za menší byt (1kk , 1+1, 2kk, 2+1) s doplatkem.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu513506
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyPanel
Plocha88
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.