Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 64 m² bez realitkyBaarova, Hradec Králové - Pražské Předměstí, Královéhradecký kraj

Baarova, Hradec Králové - Pražské Předměstí, Královéhradecký krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné11 700 Kč

+ Poplatky za služby1 800 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Nabízím k pronájmu nově zrekonstruovaný byt 2+1 v centru Hradce Králové. Byt je situován v 5. nadzemním podlaží panelového domu s výtahem v Labské kotlině v docházkové vzdálenosti historického centra, fakultní nemocnice, UHK i dalších stěžejních míst širšího centra Hradce Králové. Parkování je možné v místě, přičemž není doposud součástí modrých zón.

Byt nabízím prvnímu nájemci po komplexní rekonstrukci (viz přiložená foto dokumentace). Součásti bytu je rovněž prostorná lodžie a komora.

Byt je aktuálně vybaven plynovým sporákem, elektrickou troubou a lednicí. V případě dohody je zde možnost vybavit byt dále pračkou či dalším zařízením.

Nájemné je stanoveno měsíčně na 11.700,- Kč + 1.800,- Kč zálohy na služby (vodné/stočné, teplo, teplá voda a služby spojené s užíváním společných prostor) + přepis elektrické energie (cca 700,- Kč a měsíc) a plynu (cca 100,- Kč a měsíc).

Vyžaduje se vratná kauce 15.000,- Kč.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu513846
Dispozice2+1
Podlaží5
Typ budovyPanel
Užitná plocha64
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.