Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 50 m² bez realitkySokolovská, Čelákovice - Čelákovice, Středočeský kraj

Rezervováno
Sokolovská, Čelákovice - Čelákovice, Středočeský kraj
Cena1 Kč


Přímý vlastník nabízí k prodeji příjemný a prakticky řešený byt v OV o dispozici 2+kk a výměře 49,8 m², nacházející se ve 2. NP 5 podlažního bytového domu s výtahem. Díky skeletové stavbě domu z roku 2005 je byt tichý, a má také vyšší stropy než je běžné, což mu zajištuje prostornost a světlost. Orientace bytu je východním směrem. V bytě jsou plouvoucí podlahy, v koupelně a na WC dlažba.

Z předsíně je vstup do každé místnosti v bytě. Prostorný obývací pokoj je spojen s kuchyní, kuchyňská linka má dostatek úložného prostoru a pracovní plochy, je vybavena dřezem, sklokeramickou varnou deskou, výše umístěnou vestavnou troubou, vestavnou myčkou a digestoří. Další místností je útulná ložnice s možností vybudovat vestavěnou skřín nebo i patro na spaní. V koupelně je sprchový kout. WC je samostatné.

Topení je dálkové, stejně tak ohřev vody (každý byt má samostatné měřáky spotřeby vody i tepla), možnost připojení UPC služeb. K bytu náleží vyhrazené venkovní parkovací stání na uzavřeném parkovišti a také sklep o výměře 1,8 m² v 1. NP.

Dům se nachází v lokalitě s kompletní občanskou vybaveností (pošta, školky, školy, gymnázium, obchody a služby, bazén, sportovní hala). Penny, Billa a Tesco jsou v bezprostřední blízkosti, centrum obce je vzdáleno 10 minut chůze, stejně tak nádraží, z kterého jezdí 2-3x za hodinu vlak do centra Prahy (doba jízdy 35 minut). Spojení autem na Černý Most do 20ti minut.

Byt ihned k nastěhování.

RK a makléři prosím nekontaktovat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu514296
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha50
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.