Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 52 m² bez realitkyPraha - Modřany

Praha - ModřanyČástečně vybaveno
Cena3 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 116 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Atraktivní a velký byt 1kk,52m,garážové stání v suterénu v ceně, širší centrum-15min.od centra

Prodám atypický byt (bývalá továrna Orion) v osobním vlastnictví o celkové velikosti podlahové plochy 51,7m2 /Obýv.pokoj 36m2, předsíň 5,8m2, koupelna 4,6m2, WC 1,6m2, zděný sklep 3,7m2 / a s garážovým stáním v suterénu.

Dispozice bytu je 1 + kk, s oddělením spaním dřevěnou, na míru dělanou, knihovnou, s prostorově oddělenou obývací částí, bez balkonu v bytovém areálu Belárie park z roku 2009.

Nachází se na 5. patře ze sedmi cihlové stavby v ulici Vorařská, Praha 4 - Modřany.

V bytě je kvalitní německá kuchyňská linka, elektrický sporák s otočným grilem a se sklokeramickou varnou deskou, zabudovaná lednice s mrazničkou, kvalitní protiskluzová vinylová podlaha s imitací dřeva + dlažba, plastová okna. Koupelna je vybavena vanou, topným žebříkem a samostatnou toaletou s umyvadlem. Ústřední topení je s regulácoiu a s vlastním měřením. Okna bytu jsou orientovány na východ do tichého a udržovaného vnitrobloku se zelení.

Velmi dobrá lokalita - pouze 15 min. tramvají od metra Karlovo nám., Národní divadlo (20 min.), Václavské náměstí a Staroměstská (25 min.). Tramvajová zastávka je nedaleko domu.

V nejbližším okolí domu je bruslařská / cyklo dráha podél Vltavy, lodní restaurace Freestyle Park, minigolf, devítijamkové golfové hřiště-Golf & Country Club Hodkovičky s celeročnou provozem / s krytým driving a s umělým osvětlením /, restaurace, potraviny, základní i mateřská škola.

Cena: 3 800 000 Kč / 152 000 Eu /.

Měsíční poplatky správci byt.fondu 1.963 Kč + 140 Kč elektřina.

RK nevolat !!!

Tel .: +421 911 171 061

Mail: parrain@email.cz

I am selling an atypical a big flat /without balkony/ in private ownership with a total floor area of 51,7sqm / a living room part – 36 sqm, a hall – 5,8 sqm, a bathroom – 4,6 sqm, a toilet – 1,6 sqm, a cellar of - 3,7sqm / and parking lot in basement.

The layout of the apartment is 1 + kitchen corner and location is in the residential area Belarie Park built in 2009.

The apartment contains a high quality German kitchen unit, large custom wood library, electric stove with rotary grill and ceramic hob, built-in fridge and ice-freezer, quality anti-slip vinyl floor with imitation of wood + tiles, plastic windows. The bathroom is equipped with a bathtub, heating ladder and a separate toilet with a washbasin. The central heating is regulated and self-metering. The windows of the apartment are oriented eastwards to the internal green courtyard. Monthly charges for the apartment are appp. 2 500, -Kč + electricity consumption.

The flat is located on the 5th floor /7 in total/, in bricks building in Vorarská street, Prague 4 - Modrany.

Very good location - only 15 min. by tram from the Charles Square metro station, 20 min from the National Theatre, 25 min. from Wenceslas Square and Staromestska. The tram stop is nearby the house.

There is a roller-skating / bicycle track in the immediate vicinity of the living area /along the Vltava River/, the Freestyle Park, the nine-hole Golf Course - the Golf & Country Club Hodkovicky with a year-round operation with night lighting, minigolf, restaurants, groceries, kindergarten and kindergarten.

You can also park in front of the house.

Price: 3 800 000 Kč /152 000 Eu/.

Monthly fees 1 963,-Kč + 140,-Kč electricity.

Tel.: 00421 911 171 061

Mail: parrain@email.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu514809
Dispozice1+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha52
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.