Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+1 • 36 m² bez realitkyEvropská, Praha - Vokovice

Evropská, Praha - VokoviceČástečně vybaveno
Cena2 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 680 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji byt 1+1 v Praze 6, ulice Evropská. Byt má plochu 36 metrů a nachází se v přízemí panelového domu. Okna bytu jsou do prostorného parku plného zeleně . Byt prošel celkovou a velmi podařenou rekonstrukcí. Byt se nachází v udržovaném domě, který je zateplen, v domě jsou nová plastová okna. Měsíční poplatky jsou 3.110,-Kč. Byt se nachází v těsné blízkosti stanice tramvaje Sídliště Červený Vrch a stanice metra Bořislavka. V okolí bytu je veškerá občanská vybavenost (obchody, restaurace). Zároveň je od bytu kousek park Divoká Šárka - ideální místo na procházky či projížďky na kole. Cena 2.990.000,-Kč (k jednání).

I offer for sale a flat 1 + 1 in Prague 6, Evropská street. The apartment has an area of 36 meters and is located on the ground floor of a panel house. The windows of the apartment are in a spacious park full of greenery. The apartment has been completely renovated. The apartment is located in a maintained house which is insulated, the house is new plastic windows. Monthly fees are 3.110, -CZK. The apartment is located close to Sídliště Cerveny Vrch tram station and Bořislavka metro station. All civic amenities (shops, restaurants) are in the neighborhood of the apartment. At the same time there is a bit of park Divoká Šárka - an ideal place for walking or cycling. Price 2.990.000, -CZK (for negotiation).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu514870
Dispozice1+1
Podlaží1
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Užitná plocha36
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.