Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 90 m² bez realitkyŠvehlova, Praha - Záběhlice

Rezervováno
Švehlova, Praha - ZáběhliceVybaveno
Cena6 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 29 983 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


PRODEJ BYTU při ul. Strašnická a Švehlova: Byt 3+kk v OV ve 2. patře novostavby s výtahem z roku 2015 (projekt Park Hostivař) o celkové podlahové ploše 90,4 m2. Byt tvoří prostorná předsíň (8,4 m2), koupelna s vanou (5,1 m2), samostatné wc s umyvadlem (1,6 m2), ložnice (16,7 m2), dětský pokoj (13,1 m2) a obývací pokoj s kuchyňským koutem (31,8 m2). K bytu náleží lodžie (necelých 8,6 m2), na kterou je přístup ze všech pokojů, dále jedno parkovací stání v podzemních garážích a sklepní kóje (3,5 m2). Prostorná ložnice disponuje vlastní komorou (1,6 m2).

V bytě jsou plastová okna s izolačním dvojsklem, do ul. Švehlova hliníková protihluková. Plovoucí podlahové krytiny a keramická dlažba. Vestavěné skříně (chodba a ložnice), komoda (ložnice), skříňky v koupelně, obývací stěna a kuchyňský kout (zn. Hanák) jsou zhotoveny na míru. Byt je plně vybaven (pračka, sušička, dvoukřídlá lednice, myčka na nádobí, horkovzdušná trouba, mikrovlnná trouba, indukční deska).

Byt je převážně orientován do klidného vnitrobloku. Výborná dopravní dostupnost - u domu je zastávka MHD (tramvaje č. 22, 26 + autobus) s návazností na metro Skalka. Kompletní občanská vybavenost v docházkové vzdálenosti (OC Vivo Hostivař).

RK a developerské společnosti - prosím nekontaktovat!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu515236
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha90
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.