Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 55 m² bez realitkyBohušovická, Praha - Prosek

Bohušovická, Praha - ProsekMHD 4 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Sklep 1 m² • Lodžie 7,7 m²
Cena6 600 000 Kč

Tato nemovitost již od 27 990 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej moderního bytu 3+kk o rozloze 55 m2, k němuž náleží lodžie o rozloze 7,7 m2. Byt se nachází v 1.NP z celkových 3 pater v domě, a tvoří ho samostatné a neprůchozí místnosti. Dostatečně prostorná vstupní chodba propojuje místnosti v bytě a vstupuje se z ní do samostatných pokojů, nebo do hlavní místnosti - obývacího pokoje s kuchyní, nebo do samostatné a moderní koupelny s WC.

Tento byt se nachází na místě, kde je klid a pohodlí v blízkosti městského života s dostupností občanské vybavenosti – školky, školy, parky, dětská hřiště, obchody, poliklinika služby, restaurace, ale i rychlým přístupem do přírody a mnohostranných možností pro trávení volného času. Cesta na nejbližší stanici metra Střížkov (trasa C) zabere 7 minut a je ve vzdálenosti 400 m. Do centra pak cesta trvá cca 20 minut.

Interiér bytu se pyšní neprůchozími a světlými pokoji. Moderní a světlá koupelna je doplněná LED světly, vanou, obklady ve velkoformátu, skříňkou s umyvadlem a galerií, s možností připojením pračky a sušičky. Koupelna prošla celkovou rekonstrukcí, vč. nových rozvodů vody. Prosvětlený a vzdušný obývací pokoj je dominantním prostorem v bytě, ve kterém je obložený dekorační sloup pro umístění TV, a je spojen s kuchyňským koutem, který je vybavený kuchyní Ikea, dřezem Franke, mikrovlnou troubou, odpadkovým košem na elektrický výsuv, indukční varnou deskou a znovu velkorysým oknem zajišťující přístup denního světla.

V ložnici jsou veliké a prostorné šatní skříně, stejně tak v chodbě a dalším pokoji.

Ve vstupní části bytu, koupelně a kuchyni je velkoformátová dlažba, a v ostatních místnostech v bytě je vinylová podlaha.

K bytu dále přísluší komora (spíž), jako další úložný prostor, která se nachází naproti vchodovým dveřím do bytu. Byt je po rekonstrukci, která byla provedena v roce 2019 (rozvody elektra, síťových kabelů, výměna původního jádra, nové podhledy, příčky, podlaha vč. vyrovnání podkladu). Do bytu je přiveden též silnější proud pro varnou indukční desku (400 V). Možnost přepisu internetu O2 včetně O2 TV. V bytě je stále příjemně, a to i v teplých měsících, díky dobré orientaci na JV a JZ. Obývák s lodžií je orientován na JV a kuchyň s ložnicí na JZ.

Dům, ve kterém se byt nachází, je ideální svou velikostí, neboť je v něm pouze 15 bytových jednotek, a tak je tedy klidným prostředím pro bydlení a není v něm veliký ruch. Dále nabízí možnost odložení kol ve společných částech, v prostorné uzamykatelné místnosti, která se nachází v přízemním podloží. Bydlí zde stálí obyvatelé, převážně rodiny s dětmi, páry či senioři. Ulice je slepá a končí vjezdem na parkoviště, které je před domem.

Měsíční poplatky včetně vody, teplé vody a tepla, bez elektřiny a internetu činí: 6 776 Kč. Poplatky vody a tepla jsou závislé na spotřebě.

Byt prodáváme bez realitní kanceláře a prosíme RK, aby nás nekontaktovaly. Jsme přímí majitelé a kupující tak neplatí provizi, právní poradenství spojené s prodejem je zajištěné a je v ceně.

Těšíme se na prohlídku!

6 0 2 252 859

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu823312
Dispozice3+kk
Dostupné od30. 1. 2024
Podlaží2
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Užitná plocha55
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 1 m²
MHD 4 minuty pěšky
Lodžie 7,7 m²

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 334 m (4 min)
PoštaPraha 9
🚶 813 m (10 min)
ObchodNORMA
🚶 173 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 752 m (9 min)
RestauraceMOBYDICK
🚶 415 m (5 min)
LékárnaDr. Max
🚶 384 m (5 min)
ŠkolaZŠ Litvínovská 500
🚶 377 m (5 min)
Mateřská školaMŠ Litvínovská 490
🚶 139 m (2 min)
SportovištěTJ Střížkov
🚶 355 m (4 min)
Hřiště
🚶 114 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.