Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 67 m² bez realitkyBožetěchova, Brno - Královo Pole, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Božetěchova, Brno - Královo Pole, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné15 700 Kč

+ Poplatky za služby2 790 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Nabízím k pronájmu velice pěkný nový světlý byt 1+kk s balkonem v atraktivní lokalitě Brno – Královo Pole, ulice Božetěchova. Byt je situován v 5. nadzemním podlaží cihlové novostavby se dvěma výtahy a přístupem z parkoviště pro nakládku a vykládku. Celková plocha bytu je 67 m2. Byt je stavebně rozdělen příčkou na dvě části vytvářející obyvák s kuchyní a ložnici. Byt se pronajímá jako částečně zařízený - kuchyňská linka s vestavnými spotřebiči (trouba, mikrovlnná trouba, vestavná lednice), vestavné skříně ve vstupní chodbě a ložnici, manželská postel včetně matrací, noční stolky, pračka, sušička v koupelně. Dispozice bytu je uvedena na plánku. Byt je vybaven připojením na Internet a kabelovou televizí zahrnutým v zálohách na služby.

Byt je velmi vzdušný, prostorný, světlý - s pěkným výhledem a přímým slunečním svitem v odpoledních hodinách. Nákupní možnosti a služby nabízí nejblíže okolí brněnského kulturního centra Semilasso, které jsou v dochozí vzdálenosti 10 min, prodejna Lídl 5 min. chůze, Slovanské a Mojmírovo náměstí. Dále pak Obchodní centrum Královo Pole, nedaleký hypermarket Globus v Ivanovicích. V okolí veškerá občanská vybavenost, výborná dopravní dostupnost – zastávka tramvaje č. 1 do 5 minut chůze. Přímé spojení do centra – cca. 15 minut. Velmi blízký přístup do přírody.

K dispozici po domluvě. Prohlídky možné ihned.

Energetická třída budovy se štítkem C.

K bytu je možno pronajmout parkovací stání za závorou s vyhrazeným stáním.

Byt je možné na přání dovybavit dle dohody a představ nájemce.

I offer to rent very nice new bright apartment 1+kk in an attractive location Brno - Královo Pole, Božetěchova Street. The apartment is situated on the 5th floor of bricks new building with two elevators and access from the parking lot for loading and unloading. The total footage of the apartment is 67 m2. The living space is structurally divided by a bar into two spaces creating a living room and a bedroom. The apartment is rented as partly furnished - kitchen with built-in appliances, built-in wardrobes in the entrance hall and bedroom, bed with mattress, washing machine and dryer in the bathroom. The layout of the apartment is shown on the plan. There is an Internet connection together with cable TV both already calculated in service backups.

The apartment is very airy, spacious, light - with a nice view with direct afternoon sunshine. The shopping opportunities and services are closest to the Semilasso cultural center of Brno, within a 10-minute walk, then Slovanské and Mojmírovo náměstí. Next, the Královo Pole Shopping Center, the nearby Globus hypermarket in Ivanovice. In the vicinity of all civic amenities, excellent transport accessibility - tram stop within 5 minutes walk. Direct access to the centre in 15 minutes. Close access to nature.

Available by appointment, from 1.5.2018.

Energy class building with label C.

Parking place accessible through a private entrance is possible to hire for extra cost.

The apartment can be further equipped.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu515626
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 5. 2018
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha67
VybavenoČástečně
Podlaží5
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.