Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 168 m² bez realitkySyrovice - Syrovice, Jihomoravský kraj

Syrovice - Syrovice, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena6 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 27 566 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám krásný slunný bungalov v obci Syrovice (jen 10 minut jízdy autem do centra Brna). Jedná se o novostavbu z roku 2008 s rozlohou 168 m² a pozemkem 609 m². Nemovitost je ve výborném stavu bez nutnosti dalších úprav. Dům ve tvaru L má dispoziční řešení 5 kk+2 šatny+komora+koupelna s toaletou+toaleta+3 stání (1 garážové, 2 krytá venkovní). Okrasná zahrada je orientována na jih a přístupná z obývacího pokoje a dvou ložnic. K odpočinku slouží vytápěná zimní zahrada s hezkým výhledem i venkovní vířivka, která zde zůstává pro nového majitele.

Nemovitost disponuje 2 vestavěnými šatnami a kuchyní na míru značky Gorenje v moderní bílé barvě. Velká koupelna má vanu, sprchový kout, dvojumyvadlo, toaletu, přípojku na pračku. Vedle předsíně se nachází další samostatné wc, kde je umístěn plynový kotel. Položeny jsou plovoucí podlahy, koupelna, wc i předsíň mají dlažbu. Stavba z tvárnic Ytong, sedlová střecha, dřevěné krovy. Napojení na všechny inženýrské sítě, elektronické zabezpečení, internet, TV rozvody do všech pokojů, satelit na dvě družice. Venku je zahradní domek a jímka na dešťovou vodu pro zavlažování. Vytápění je ústřední plynové, v pokojích jsou radiátory, v koupelně topný žebřík, v obývacím pokoji navíc ještě krbová kamna. Voda i kanalizace veřejné obecní. V obci je mateřská a základní škola, víceúčelové sportoviště, pošta, cukrárna, kadeřnictví, kosmetika, obchody.

Osobní vlastnictví, lze financovat hypotečním úvěrem, nemovitost není zatížena žádným břemenem. Daň z nabytí nemovitosti hradí kupující. Nízké měsíční poplatky cca 2500,- Kč. Ukazatel energetické náročnosti je třída C. Prohlídka dle dohody včetně víkendu. Nabídka je od přímého majitele jen pro přímé zájemce, RK nekontaktovat!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu515679
Dispozice5+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha168
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.