Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 49 m² bez realitkySvitákova, Praha - Stodůlky

Svitákova, Praha - StodůlkyVybaveno
Cena4 348 998 Kč

Tato nemovitost již od 18 444 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodáme prostorný byt v novostavbě, dispozice 2 + 1, v rezidenčním projektu Britská čtvrť s vlastní komunitou, zelenými plochami, restauracemi, obchody a vlastním vstupem do metra (350 metrů od stanice Stodůlky, Metro B). Byt je z etapy I (Svitákova ulice) a disponuje vlastní komorou a krytým parkovacím stáním.

Výměra bytu je 49 m2 a 9m2 lodžie s výhledem na jezírko v klidném vnitrobloku. Původní dispozice bytu je 2+kk, která byla upravena na 2+1 pro větší užitnost a soukromí. Byt byl využíván pouze příležitostně, díky čemuž je ve vynikajícím stavu.

Z předsíně se vstupuje do kuchyně, a dále pak do jednotlivých pokojů: ložnice a obýváku. Orientační dispozice bytu je k nalezení mezi fotografiemi (finální řešení spotřebičů se liší od nákresu).

Kuchyně je vybavena kvalitními spotřebiči, tj., dvou ploténka, lednice, myčka, digestoř a horkovzdušná trouba. Jednotlivé pokoje jsou od kuchyně odděleny příčkou se světlíky po celé své délce pro zajištění maximální světlosti bytu.

Obývací pokoj je prostorný a vzdušný s přímým vstupem na balkón. Uložný prostor v bytě je vyřešen vestavnou zrcadlovou skříní jejiž pravá čast ukrývá šatní komoru. Součástí výbavy je také rohový rozkládací gauč. Ložnice také umožňuje vstup na balkón skrze velká okna, díky kterým je ložnice velmi světlá a prosluněná. Balkón je situován do vnitrobloku a nabízí uklidňující pohled na zelené plochy a jezírko. V předsíni je vchod do koupelny, která je vybavena vanou, WC, pračkou a sušičkou (zanechání záleží na dohodě).

K bytu náleží garážové stání (v hodnotě 350,000,- Kč) a komora na patře (v hodnotě 100,000,- Kč). Byt je v osobním vlastnictví a nastěhování je možné ihned.

Na požádání milerádi poskytneme fotografie bytu (nezveřejněno z důvodu zachování soukromí).

Nabídka je určena pouze přímým zájemcům, realitní kanceláře a zprostředkovatele prosíme, aby nás nekontaktovali. Děkujeme za pochopení.

We are selling a spacious two-bedroom (2+1) apartment in a new building, in a residential project “Britska Ctvrt” with its own community, parks, restaurants, shops and its own access to the underground (350 meters from Stodůlky station, Metro B). The apartment is from Stage I (Svitakova street) and has its own storage area and a covered parking space.

The area of the apartment is 49 m2 and 9m2 balcony overlooking the pond in a quiet courtyard. The original layout of the apartment (2 + kk) has been modified to 2 + 1 for greater utility and privacy. The apartment was used only occasionally, thanks to which it is in excellent condition.

From the entrance hall you enter the kitchen and then into the individual rooms: a bedroom and a living room. The approximate layout of the apartment is to be found between the photographs (the final position of some of the furniture and appliances differs from the drawing).

The kitchen is equipped with good quality appliances, e.g., a two-plate cooker, a refrigerator, a dishwasher, a hood and a hot-air oven. The individual rooms are separated from the kitchen by a partition with “skylight windows” along the entire length to ensure the maximum brightness of the apartment.

The living room is spacious with direct access to the balcony. The storage space in the apartment is solved by a built-in mirror wardrobe, the right part of which hides a closet area. The bedroom also allows access to the balcony through its large windows, which make the bedroom very bright and sunny. The view from the balcony is gorgeous, looking in the quiet courtyard with a lot of green areas and a pond. The entrance hall offers an access to the bathroom, which is equipped with a bath, toilet, washing machine and a tumble dryer (inclusion of which depends on the agreement).

The apartment has a covered parking space (worth CZK 350,000) and a storage area on the same floor (worth CZK 100,000). The apartment is in personal ownership and the move in is possible immediately.

On a request, we will happily provide you with photographs of the apartment (not published here to protect our privacy).

This offer is intended only for direct buyers; real estate agents and brokers, please do not contact us. Thank you for your understanding.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu515743
Dispozice2+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha49
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.