Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+1 • 750 m² bez realitkyAkátová, Dolní Bousov - Dolní Bousov, Středočeský kraj

Akátová, Dolní Bousov - Dolní Bousov, Středočeský krajVybaveno
Cena6 680 000 Kč

Tato nemovitost již od 28 330 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Novostavba RD v Dolním Bousově 6+1+ garáž + dílna s pozemkem 702 m2 a s náklady na energie do 3.000,-Kč měsíčně. Dolní Bousov se nachází v polovině cesty mezi Mladou Boleslaví a Jičínem, tedy můžeme říct, hned u brány do Českého ráje V přízemí vedle vchodových dveří sprchový kout s toaletou, dále pak za předsíňovými dveřmi dřevěné dubové schodiště, oproti kterému je obývací část spojená s kuchyňským a jídelním koutem. Vedle je k dispozici místnost s umyvadlem i velkým oknem, použitelná pro šatnu nebo hostinský pokoj. V patře domu se nachází koupelna s atypickým oknem a toaletou, malá technická místnost, dva dětské pokoje, jedna pracovna jako průchozí pokoj a malá ložnice. K dispozici též velká půda s úložný prostorem. Kolaudováno v roce 2008. Zastavěná plocha 2x 115 m2 (přízemí a patro).

Vytápění: Klimatizace a tepelné čerpadlo (vzduch/vzduch), solární trubice (ohřev TUV a přitápění + zásobník na 500l vody), krb, dále záložní systém na plynový kotel. Na pozemku vlastní studna (v domě paralelní rozvod vody ze studny a obecní vody). Velmi nízké náklady na energie. Plně automatizovaný systém závlahy s čidly vlhkosti a automatickým dávkováním ( v sezóně ušetří hodinu denně večerního zalévání, závlaha jak zatravněné plochy, tak záhonů, stromů, keřů… vše vodou ze studny).

Dodatečná instalace venkovních žaluzií a sítí proti hmyzu. Zděný plot z přírodního pískovce s ručně kovaným plotem a pojezdem brány na dálkové ovládání. Na pozemku dále 9,5m hluboká studna s ozdobným zastřešením a stylový dětský hrací koutek s přípravou pro nadzemní bazén s filtrací a čerpadlem . Parkovací stání a příprava na stavbu pergoly.

V obci je plná občanská vybavenost, počínaje MŠ, ZŠ, zdravotním střediskem, lékárnou, koupalištěm, fotbalovým hřištěm a podobně.

V případě zájmu volejte 777 585 607

Volný od 02/2019

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu516198
Dispozice6+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha750
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.