Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 59 m² bez realitkyBydžovského, Praha - Malešice

Bydžovského, Praha - MalešiceVybaveno
Cena3 290 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 953 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji (převodu členských práv) byt 2+1 v družstevním vlastnictví (anuita 0,-) o podlahové ploše 57 m2. K bytu náleží sklepní kóje (+2 m2) – nově zděná. Byt se nachází ve 3. nadzemním podlaží panelového domu s výtahem, v ulici Bydžovského (Praha 10 – Malešice).

Dům je po kompletní rekonstrukci – nový výtah (2017), zateplená fasáda, nová střecha, plastová okna, stoupačky, vstupní dveře (2012–2015). Dům (celkově 3 vchody) spravuje dobře fungující družstvo – po všech investicích je bez dluhů a má stále dispozici přes 2M Kč. Na schůzi družstva byl schválen vznik prohlášení vlastníka a tím umožněn následný převod bytů do osobního vlastnictví v termínu do konce roku 2018. V současné době se jedná se o nejvýhodnější možnost, jak získat byt v OV a zároveň neplatit 4% daň z nabytí nemovitosti.

V bytě je rekonstruované jádro a kuchyňská linka, bezpečnostní vstupní dveře SHERLOCK, zbytek je v původním, udržovaném stavu. V koupelně je vana, WC samostatné. Obývací pokoj je orientován na západ, ložnice a kuchyň na východ. Topení dálkové s měřiči tepla na radiátorech. V červnu 2018 byly nově vyměněny termostatické ventily a hlavice na radiátorech. Balkon k dispozici v mezipatře.

V docházkové vzdálenosti se nachází poliklinika Plaňanská, pošta, potraviny či Malešický park. Výborná dopravní dostupnost autobusem na metro A Želivského. Měsíční náklady činí cca 3.500 Kč. Byt je možné předat se stávajícím vybavením či zcela vyklizený.

Financování formou hypotéky je možné při ručení jinou nemovitostí. Objekt nemá zpracován PENB, zatím je nemovitost zařazena do třídy energetické náročnosti G. Dle provedených stavebních úprav předpokládáme budoucí zařazení do třídy C či D.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu516207
Dispozice2+1
Podlaží3
Typ budovyPanel
Užitná plocha59
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.