Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu Garsoniéra • 29 m² bez realitkyJeremenkova, Praha - Podolí

Rezervováno
Jeremenkova, Praha - Podolí
Cena2 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 560 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej slunné garsoniéry v atraktivní lokalitě širšího centra

Prodej světlé garsoniéry v atraktivní vyhledávané lokalitě v Praze 4 na rozhraní městských částí Braník a Podolí o velikosti 28,13m2 v tichém klidném prostředí. Byt se nachází ve zvýšeném přízemí, výhled do zeleně, vlastní záhonek náležící k bytu. Obývací pokoj o velikosti 20,1m2 s plastovými okny s odemykatelnými dvoukřídlými mřížemi. Renovované parkety. Koupelna s vanou, WC samostatně. V předsíni jsou původní vestavěné skříně a malý koutek na vaření. Vytápění dálkové, nové elektrické rozvody z r. 2016, nově jsou nainstalovány vodoměry s dálkovým odečtem, příprava k připojení UPC (UPC zavedeno v domě). Byt je možné zrekonstruovat dle vlastního vkusu. K bytu náleží sklep o velikosti 1,8m2.

Dům prošel rekonstrukcí, nové stoupačky, po rekonstrukci společných prostor, nové vstupní dveře s bezpečnostním klíčem.

Krásná vilová lokalita s veškerou občanskou vybaveností. V blízkosti Žluté lázně, plavecký bazén Podolí, cyklostezka podél Vltavy do Modřan či centra města, park Dobeška, park Kavčí hory. Bezproblémové parkování před domem - ulice nebude spadat do plánované parkovací zóny Prahy 4. Bus 5 min metro Budějovická, Arkády Pankrác 15 min pěšky, tram 8 min centrum.

Anuita splacena, nízké měsíční náklady. Dům je ve vlastnictví menšího bytového družstva. Vzhledem k perfektně fungujícímu hospodaření BD (např. pronájmy nebytových prostor) se převod do OV neplánuje.

Vhodné jako startovací byt nebo i na výhodnou investici k pronajímání. Daň z nabytí nemovitosti se v tomto případě neplatí.

K dispozici ihned.

!!!Reagujeme pouze na odpovědi s UVEDENOU E-MAILOVOU ADRESOU ZÁJEMCE!!!

Cena 2.490.000,- Kč

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu516487
DispoziceGarsoniéra
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha29
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.