Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 147 m² bez realitkyRudná pod Pradědem - Stará Rudná, Moravskoslezský kraj

Rezervováno
Rudná pod Pradědem - Stará Rudná, Moravskoslezský krajVybaveno
Cena1 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 634 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Starý zděný dům se sedlovou střechou o celkové podlahové ploše 147m2 a obestavěným prostorem 640m2. Vytápění ústředně z kotle na TP, atr. elektro, TUV z el. bojleru. Přívod ST do domu, kanalizace do jímky. Technický stav průměrný.

Předsíň pro čistý vstup do chodby. Stavba z části podsklepená, přízemí kuchyň s velkou jídelnou, společným prostorem a krbem. Koupelna i oddělená toaleta v přízemí, kotelna, malá vinárna s očištěnou pecí z chodby. Dřevěné schodiště do společného obývacího prostoru v 1. podlaží s velkým krbem. Nově zrekonstruovaná větší ložnice s výhledem na Praděd a obytným podkrovím. Druhá měnší ložnice také s obytným podkrovím, samostatná toaleta v prvním patře.

Na pozemku menší dřevostavba, sloužící jako hospodářská budova, možno využití jako garáž pro vůz. Pozemek nepravidelného tvaru, v mírném náklonu k SZ, částečně oplocen. Pod zahradou parkovací prostor pro 3 auta.

Součástí pozemky p.č. st. 13/2, p.č. p.č. 95/6, p.č. 100, p.č. 101/2, p.č. 2010/4, p.č. 2268, p.č. 2267. Vhodné k dlouhodobému bydlení i rekreaci.

Kontakt na majitele bez realitní kanceláře + 420 601 569 769.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu516898
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha147
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.