Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Pozemek

Zobrazit všechny nabídky

Prodej pozemku • 500 m² bez realitkyKřečhoř - Kutlíře, Středočeský kraj

Křečhoř - Kutlíře, Středočeský kraj
Cena420 000 Kč

Tato nemovitost již od 1 781 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodávám zahrádku o výměře 448m2 se zděnou třípodlažní chatou (sklep+přízemí+podkroví) o zastavěné ploše 16m2 a balkonem i zděným wc v zahrádkářské kolonii KUTLÍŘE u KOLÍNA.

Jedná se o krajní atypickou zahrádku v těsném sousedství lesa. Elektřina na hranici pozemku (nahoře u chatičky), v domě příprava pro rozvody v omítkách. Voda ze studny – ručně vrtaná studna – hloubka cca 9m vždy dostatek vody na zalévání i při velkých tropech. Samostatná toaleta s ručním splachováním a svodem do septiku je přímo součástí chatičky, která má fortelné základy v šířce i hloubce. Na stavbu použita kvalitní kvalitní libodřická žula a to i včetně celého sklepení. Trámy pro pochozí podkroví naddimenzovány (20x20cm), na střeše pozinkovaný plech s dvojnásobným falcováním.

Vjezdová brána na pozemek s možností vjezdu či parkování. Na pozemku vzrostlé keře a stromy a ohraničeno plotem se vzrostlým porostem. Zahrada rozdělena na rovinatou část a stráň pod chatičkou, která je upravena do kaskádovitých ploch (skalky) jak pro pěstování užitné tak okrasné vegetace – viz foto a video. Na pozemku ještě jedno místo vhodné pro umístění studny na spodní vodu

Zahrada je cca 7 let neudržovaná, chatička byla do nedávna využívána na víkendy a je tedy ve velmi zachovalém stavu k okamžitému užívání bez nutnosti velkých úprav či investic. Je to jedna z mála zahrad a chatek, kde je naprosté soukromí a není nepříjemně vidět na okolní zahrady či chatky..

Kutlíře jsou na dohled od Kolína, možnost dojezdu autobusem, na kole či pěšky zadem přes Štítary, či klasicky autem po pražské silnici. viz mapa.

Nemovitost je k okamžitému prodeji, možnost i bezplatného nájmu než bude kupující zapsán na katastru, ať může již zahrádku využívat a užije celou letošní zahrádkářskou sezóu. Prohlídky po domluvě.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu517003
VybavenoNevybaveno
Plocha 500
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.