Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 4775 m² bez realitkyNěmčice - Němčice u České Třebové, Pardubický kraj

Němčice - Němčice u České Třebové, Pardubický krajVybaveno
Cena5 600 000 Kč

Tato nemovitost již od 23 749 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


K bydlení i k podnikání areál ojedinělého domu Litomyšl 3km

Velký měšťanský dům, další prostory, pozemek 4775m2

Areál ojedinělého domu (zvaného NA NEBESÍCH) ve velkorysém měšťanském stylu, po rekonstrukci a rozsáhlých upravených zahrad (4775m2) vč. stoletých stromů, s vysvěcenou kapličkou, atd., vzdálené 3 km od zámku v Litomyšli, v obci Němčice.

Dříve bylo využíváno i jako zemědělská usedlost (opravené vedlejší stavby, vinný sklípek, atd.). Uzavřený dvůr, spousta místa, místností i vychytávek, vše zařízené.

Vhodné k bydlení (i vícegeneračnímu), k podnikání, k chovu zvířat i ke všemu zároveň, protože se jedná o rozsáhlý soubor prostor s odpovídajícím zázemím (8 koupelen, 15WC, společenská místnost, 2xbar + 1 v zahradách, velký výstavní nebo společenský sálek, podium, zařízené pokoje, velká kuchyň se 2 nerez sporáky a amer. lednicí, atd.) a pozemků o celkové ploše 4775m2.

Další potenciál k využití včetně provozních, výrobních, skladových, školících či ubytovacích prostor.

Velmi dobrá dostupnost - BUS každou chvíli a Česká Třebová s hlavní železniční tratí ve vzdálenosti 9km (do Prahy za cca 1 a 1/2 hod., Brno za 1 a Ostrava za 1 a 3/4 hod.), Litomyšl zámek zapsaný v UNESCO se spoustou turisticky lákavých akcí 3km.

Díky atraktivnosti a návštěvnosti lokality je možné poskytovat ubytování (i letní v zahradách), využívat jako firemní nebo klubové středisko, vyrábět/skladovat, vystavovat, pořádat akce (i fesťák v zahradách) atd. nebo jenom pro veeelikou rodinu ke klidné a diskrétní rekreaci nebo bydlení.

Pro další informace se nejdříve podívejte na naše webové stránky (www.nanebesich.info), kde je i více fotek a videa a další jsou také na facebooku - včetně několika v minulosti uspořádaných akci. Doménu a FB k tomu přenecháme.

Možná ještě důležité prvotní info : prostory jsou vybavené/zařízené a většina mimo osobních věcí zůstane, takže k používání bez momentálních dalších investic (pokud si nebudete upravovat podle svého). Další prostory (včetně nevyužitých půdních) je možné si časem upravit/změnit na atelier, další apartmany, dílnu, apod. podle vašich představ (ale není to nutné). Jsme přímí majitelé.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu517235
DispoziceOstatní
Podlaží3
Typ budovyOstatní
Užitná plocha4 775
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.