Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 5+kk • 134 m² bez realitkyPalackého, Praha - Nové Město

Palackého, Praha - Nové Město
Cena16 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 71 672 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


34m2 luxusní byt se 2 ložnicemi, 2 koupelnami, balkonem (2 m2), sklep a prostornou otevřenou kuchyná/jídelnou a obývacím prostorem. Nachází se v klidné jednosměrné ulici v samotném centru Prahy, jen pár kroků od hlavní zastávek veřejné dopravy (Můstek) a Václavské náměstí. Kompletně renovovaný v roce 2011/2012, včetně nových rozvodů vody a elektroinstalace. Byt má 4 metry vysoké stropy, nové dřevěné podlahy a zachované prvky původní architektury. Obě ložnice jsou orientovány směrem na klidné vnitřní nádvoří. Hlavní ložnice zahrnuje luxusní en-suite koupelnu s volně stojící vanou, dvojitým umyvadlem a dešťovou sprchou a vestavěnou šatnu a dřevěnou galerii pro skladování věcí či dalšího místa na spaní. Druhá koupelna zahrnuje luxusní dečťovou sprchu, stylové doplňky a vysoce kvalitní pračku a sušičku. Otevřená kuchyně je plně vybavena všemi spotřebiči včetně myčky nádobí, indukčního sporáku a speciálním vestavěným grilem Teppanyaki, a nabízí i velkou žulovou pracovní desku a bohatě prostorné police. Byt může být prodán částečně zařízený. Jsem majitel. Nemam zajem o spoluprace s RK.

Byt je pronajatý krátkodobě pro turisty a vytváří měsíční příjem.

1-5 minut pěšky najdete:

Obchod s potravinami

Ulici s obchody

Veřejnou dopravu

Restaurace a kavárny

Bary a hospody

Fully-equipped 134 m2 luxury flat with 2 bedrooms, 2 bathrooms, a balcony (2m2) and a spacious open kitchen/dining and living area. The flat is located on a calm one-way street in the very center of Prague, just steps from the central public transport stop (Mustek) and Wenceslas Square. Recently renovated in a style that balances luxury fittings with the charm of the 1850s era building, the flat features 4-meter ceilings, hardwood floors and preserved details of the original architecture. Both bedrooms face towards a quiet inner courtyard. The master bedroom includes a luxurious en suite bathroom with a freestanding bath, double sinks and a rainfall shower, in addition to a spacious walk-in closet. The second bedroom includes a balcony, built-in closets and a stylish wooden gallery ideal for storage or extra sleeping space. The second bathroom includes a luxury rainfall shower, stylish fittings and a high-quality washer/dryer. The open kitchen is fully equipped with all appliances including a dishwasher, induction stove and special built-in teppanyaki grill, and features a large granite workspace and plentiful cupboard space. The flat can be sold partially furnished. There is a cellar.

I am the owner. I am not interested in working with agents. At the moment the flat is rented to tourists, bringing a good income.

Within 1-5 minute walking distance:

* grocery store

* shopping street

* public transport

* restaurants and cafes

* bars and pubs

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu517342
Dispozice5+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha134
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.