Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 1220 m² bez realitkyBystřec - Bystřec, Pardubický kraj

Bystřec - Bystřec, Pardubický kraj
Cena1 220 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 174 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nejvyšší nabídce. Prodej pozemku 1220m2, https://mapy.cz/s/juserovuvo , polosamota u lesa na nádherné jižní stráni s výhledem na celé údolí. Na pozemku stál rodinný dům a jeho torzo má stále přiděleno č.p. (Bystřec 222), takže by se dalo začít stavět velmi rychle jako rekonstrukce domu, i když by šlo o novostavbu. Původní budova už je vyklizena a z větší části odstraněna. Zachovali jsme jen sklepy a část obvodových zdí, aby nám déšť nerozebral kamenné stěny ve sklepech. Sklepy jsou čtyřkomorové, aby se dalo skladovat zvlášť ovoce, brambory a třeba víno. Největší část je pak vhodná na vybudování např. společenské místnosti.

Pozemek je na okraji obce v bezprostřední blízkosti lesa. Žádní stálí sousedé, jen vedlejší dům, cca 50m daleko, slouží jako zemědělská usedlost, kde nikdo nebydlí. Na louce vedle pozemku se občas pasou dva koně. Druhý dům je chalupa, kam někdy jezdí víkendář.

Všechny nejhorší činnosti již dokončeny: Vyjednány se sousedy a zrealizovány podzemní přípojky elektřiny a obecního vodovodu až do sklepa, ale pozemek má i studnu. Pozemek je srovnán bagrem, z obecní cesty vybagrován příjezd pro osobní automobil, na pozemku vytvořen rovný dvůr.

K dispozici je několik studií (projekt), jak by mohl budoucí dům vypadat.

Pozemek je v nádherné lokalitě údolí Čenkovice v Orlických horách. V zimě jsou tu k dispozici sjezdovky a běžkové tratě, v létě lesy, kola, na podzim houbaření. Jsme region s nejnižší nezaměstnaností, je tu po okolí hodně moderních továren a obrovská poptávka po pracovnících. V obci je škola, školka, zdravotní středisko + výborná zubařka.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu517688
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
Plocha 1 220
Dostupné od28. 3. 2020
Typ pozemkuStavební

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.