Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 5+kk • 218 m² bez realitkyBeroun - Beroun, Středočeský kraj

Beroun - Beroun, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena10 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 45 802 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji komfortní, prostorný a velmi prosvětlený rodinný dům s dispozicí 5+kk s rozlehlými terasami a dvojgaráží z roku 2014. Dům je umístěn na pozemku orientovaném na jihovýchod s výhledem do okolí o celkové velikosti 1055 m2 v klidné části Berouna. Užitná plocha domu je 218 m2 a zastavěná plocha je 262 m2.

Dům je dvoupodlažní , přičemž 2. NP podlaží je definováno jako vstupní, kde se nachází vstupní hala, garáž a sklad. 1. NP je částí obytnou a nachází se zde hala, WC, technická místnost, šatna , tři ložnice, koupelna, pracovna, obývací pokoj s kuchyňským koutem, místnost s bazénovou technologií , spíž a terasa. Při výstavbě byly použity nadstandardní materiály a technologie. Vytápění je zde podlahové, zdrojem tepla je tepelné čerpadlo vzduch – voda, značky DIMPLEX. Dům je kompletně odvětrávaný centrální vzduchotechnickou jednotkou s rekuperací značky NILAN s možností ochlazování vzduchu. Je zde zabudováno centrální vysávání značky SACH. V domě je provedena příprava pro krbovou vložku a zabezpečení domu. Dům je vybaven kuchyňskou linkou včetně spotřebičů. Je zde použita kvalitní keramická dlažba, která propojuje halu, schody, centrální obytné části, koupelnu, toaletu i technické místnosti. Na oknech jsou venkovní předokenní žaluzie vedené v lištách s dálkovým ovládáním.

Dům je postavený ve svahu, přičemž obytné patro je z ulice zcela skryto, nad terénem se nachází pouze část patra s garáží, skladem a hlavním vstupem. Na jihovýchodní straně domu se nachází velkoplošné prosklené stěny, jedná se o rámy s přerušeným tepelným mostem zasklené izolačním trojsklem. Ze všech tří ložnic, pracovny a obývacího pokoje je přímý vstup na jihovýchodní terasu, ze které vedou schody na zahradu v celé šířce domu. Jihozápadní stranu domu lemuje také po celé délce terasa. Celou plochu střechy obytného podlaží lze využít pro realizaci tzv. „zelené střechy“. Na pozemku jsou vybudovány opěrné stěny, které jsou zasypány navezenou zeminou a původně svažitý pozemek je tak vyrovnaný. Zahradu lemují okrasné stromy. Je zde připraven venkovní zapuštěný bazén o velikosti 8,50m x 3,80m s kompletními podzemními instalacemi pro provoz bazénu. V bazénové místnosti je osazen výměník pro ohřev vody v bazénu, který je připojen na teplené čerpadlo, jež vytápí dům. Kolem bazénu jsou připraveny veškeré podkladové vrstvy pro pokládku dlažby. Dům je dle PENB v kategorii A (energeticky velmi úsporná budova) a je napojen na veřejné sítě.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu517957
Dispozice5+kk
Plocha pozemku1 055
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná
Užitná plocha218
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.