Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 210 m² bez realitky201, Bratronice - Bratronice u Kladna, Středočeský kraj

201, Bratronice - Bratronice u Kladna, Středočeský kraj
Cena4 450 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 872 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji hrubou stavbu rodinného domu v klidné obci Bratronice u Kladna. Vnitřní dispozice domu jsou navrženy jako 5+1, možné přizpůsobit. Užitná plocha domu je 210m2.

Velká zahrada s orientací na jih a volným výhledem do krajiny. Volná plocha za domem je vhodná k umístění společenské části, altánku, rozměrného bazénu, zahradního domku a prostorných záhonků nebo výsadby ovocných stromů. Umístění zahrady umožňuje dostatečné soukromí. Na pozemku je již přivedena obecní voda, elektřina, plyn a vlastní vrtaná studna 41m; kanalizace je připravena před domem.

Přízemí domu je navrženo celoprostorově pro obývací pokoj s jídelnou, kuchyní a komorou, celkem o ploše 70m2, se vstupem na terasu o velikosti 18m2, samostatná pracovna vhodná pro práci z domova, rovněž se vstupem na terasu, vlastní koupelna s toaletou, technická místnost a skladovací místnost pro úschovu sezónních věcí. Vytápění přízemí je navrženo v podlaze, lze doplnit krbem.

V patře se nacházejí tři prostorné ložnice, každá má výměru 17,5m2, jedna z ložnic má vlastní šatnu. Vlastní koupelna v patře, na konci chodby je vlastní úschovna a plánovaný vstup na půdu.

K dokončení stavby jsou připraveny cenové nabídky na rozvod vody, elektřiny a plynu v domě, včetně podlah, oken; k realizaci do 6ti měsíců.

V okolí se nacházejí lesy, jízdárna a CHKO Křivoklátsko, v obci škola, školka, obecní úřad a autobusové spojení.

Spojení s Prahou a Berounem je do 20 minut, s Kladnem do 10 minut.

V případě zájmu mne kontakujte na tel. čísle 703151457, nebo emailem: savs.vosyka@gmail.com

5+1 House disposal under construction for sale! Space of 210m2 for use, the energy label is B. The property of 1131 m2 with free view around the property allows the full privacy. All engineering networks are on the property (water source, electricity, drainage is in front of the property, ) the own water source is on the property, the deep of 41 m.

The house is designed as the open space with the living room together with the kitchen and kitchen corner, store for the beverage, all together is about 70m2 with access to the terrace, (18m2) and the access to the bottom bathroom, also with the entrance to the work room.

In the first floor you can find out three bedrooms, with 17,5m2 of space of each, one of it with it's own cloakroom. The access to the roof is from the 1st floor. All necessary works to finish the house is prepared in quotations (water, heating, gas installations, including windows and finish floors. The estimated realization time is 6month.

Quick connection to Prague (20mins), Beroun and Kladno,

The reason for sale is the move to the different area.

00420703151457, savs.vosyka@gmail.com

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu518317
Dispozice5+1
Podlaží2
Typ budovyNízkoenergetická
RizikaPrověřit »
Užitná plocha210
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.