Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem garáže • 20 m² bez realitkyČihákova, Praha - Libeň

Čihákova, Praha - LibeňVybaveno
Měsíční nájemné750 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Nabízím k pronájmu parkovací stání pro osobní automobil. Stání je na vyhrazeném místě za závorou, ovládanou dálkovým ovladačem . Parkoviště je snímáno kamerou . Nachází se v Praze Libni v ulici Čihákova . Dostupnost MHD – 1 minuta tramvaj směr Karlín nebo Černý most , metro „B“ Českomoravská 4 minuty. 6 min od domu pěší chůzí se nachází vlakové nádraží Praha Vysočany . Cena 700,-Kč/měsíc nebo dohodou + vratná kauce na dálkový ovladač k vjezdové bráně. Volné v dubnu 2019.

Google translation to English. : I offer to rent a parking space for a car. The stand is on the reserved area behind the barrier controlled by the remote control. The car park is scanned by a camera. Located in Prague Libeň in Čihákova street. Accessibility by public transport - 1 minute by tram to Karlín or Černý most, metro „B“ Českomoravská 4 minutes. 6 min from the house by walking is the train station Prague Vysočany. Price 750, -CZK / month. Available in April 2019.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu518420
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Plocha garáže20
Podlaží1
Typ budovyNízkoenergetická

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.