Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 105 m² bez realitkySkalecká, Mníšek pod Brdy - Mníšek pod Brdy, Středočeský kraj

Skalecká, Mníšek pod Brdy - Mníšek pod Brdy, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena3 890 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 497 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji tento krásný mezonetový byt s výhledem na zámek o dispozici 2+kk (3+kk včetně galerie) a podlahové ploše 70,52 m2 (105,72 m2 včetně galerie). Byl kolaudován po přestavbě pivovaru v roce 2001, následně v roce 2005 proběhla další rekonstrukce (galerie).

Sestává se z předsíně (4,56 m2), obývacího pokoje s KK a jídelnou (35,44 m2), ložnicí (19,36 m2), prostorné koupelny s vanou a WC (11,13 m2). V druhém patře bytu jsou dvě hobby místnosti (35,2 m2) a vestavná komora. Vytápění vlastním plynovým kotlem. V bytě jsou dřevěná okna s izolačními dvojskly, na podlahách plovoucí a masivní dřevěné podlahy a dlažba. Vnitřní schodiště je dřevěné, v galerii masivní dřevěné dveře a střešní okna Velux. Na kouzlu a útulnosti tohoto stylového bytu v podzámčí přidávají pohledové trámy.

Byt je v osobním vlastnictví. Parkování přímo před domem. Vynikající umístění v centru Mníšku a přitom v klidné části, pár minut chůze veškerá občanská vybavenost (obcody, ZŠ, MŠ, zdravotnické zařízení, PID na Smíchovské nádraží, pošta,..) a zároveň pár kroků od přírody, Brdských lesů, rybníků,..

We offer for sale this beautiful duplex apartment with a view of the chateau 2 + kk (3 + kk including gallery) and a floor area of ​​70,52 m2 (105,72 m2 including gallery). It was approved after the rebuilding of the brewery in 2001, followed by another reconstruction (gallery) in 2005.

It consists of entrance hall (4,56 m2), living room with kitchen and dining room (35,44 m2), bedroom (19,36 m2), spacious bathroom with bath and toilet (11,13 m2). On the second floor there are two hobby rooms (35.2 m2) and a built-in chamber. Heating with own gas boiler. The apartment has wooden windows with insulating double glazing, floating floors and solid wooden floors and tiles. The internal staircase is wooden, in the gallery a solid wooden door and Velux roof windows. The charm and coziness of this stylish apartment in the backyard adds beams.

The flat is in private ownership. Parking right in front of the house. Excellent location in the center of Mníšek, while in a quiet part, a few minutes walk all amenities (obcody, elementary school, kindergarten, medical facility, PID at Smichov Railway Station, post office, etc.) and a few steps from nature, Brdské forests, ponds ,. .

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu518429
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha105
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.