Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 52 m² bez realitkyVelflíkova, Ostrava - Hrabůvka, Moravskoslezský kraj

Rezervováno
Velflíkova, Ostrava - Hrabůvka, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 450 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce18 000 Kč


Dobry den,

nabizime prijemny byt, v krasne lokalite Ostrava Hrabuvka, Jubilejni Kolonie , ul. Velflikova, 2+1, 52m, ve vyvysenem 1 patre s balkonem a pohodlnym parkovanim pred domem. Davame prednost dlouhodobemu pronajmu

a preferujeme nekuraky.

Tento byt je castecne vybaveny, praktickou linkou, elektrickou troubou ,myckou, prackou, lednici a velkou uloznou skrini. Samozrejmosti, je zakladni vybaveni jako jsou pribory, sklenice, talire atd. Byt je pruchozi , kuchyne vede do mensiho obyvaku, dale pak do loznice.

Dale je mozno vyuzit, v tomto nedavno revitalizovanem dome - sklep, pudu, ale i soukromy dvur k posezeni s prateli nebo si poridit malou zahradku.

Byt se nachazi v klidne a prijemne lokalite - Jubilejni kolonie . V teto lokalite je fantasticka nabidka obchodu s potravinami Hruska, restaurace Ostravarna / Kozlovna u Jezku, posilovna Simply Fitness a take Komorni klub s bohatou nabidkou koncertu a vystav.

Tahle lokalita je idealni pro snadny presun do centra mesta (25 min tramvaji), ale take do blizkych Beskyd na vylety za prirodou.

Nastehovat se muzete zacatkem kvetna 2020, se smlouvou na 3 mesice, s moznosti prodlouzeni. Byt je vytapen nove koupenym plynovym kotlem Junkers + ohrev teple vody.

Energie jsou zapsany na najemnika cca 2000 Kc ( eletrina/plyn) + najem 8000 Kc + 450 Kc voda (1 osoba) + vratna kauce 18 000Kc.

Dekujeme za Vas zajem a tesime se na Vas!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu519446
Dispozice2+1
Dostupné od1. 5. 2020
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha52
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.