Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 5+1 • 116 m² bez realitkyPřemyšlenská, Praha - Kobylisy

Přemyšlenská, Praha - KobylisyČástečně vybaveno
Cena9 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 41 985 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím Vám k prodeji byt 5+1 s plochou 112, 6 m2 po celkové rekonstrukci se zahradou jako ideální polovinu rodinného domu v žádané lokalitě Praha Kobylisy.

Dům se nachází ve velmi hezké a klidné vilové čtvrti ze 40. let v ulici Přemyšlenská pouhé 3 minuty chůze od metra Kobylisy.

Dům je rozdělen na 2 bytové jednotky, hlavním vchodem do domu se dostaneme na společnou chodbu a schodiště, ze kterého má každá jednotka svůj samostatný vstup.

Předmětem prodeje je byt č.1 , který je situován do 2 podlaží a samozřejmě propojen jako jedna celá bytová jednotka. Hlavní vstup a většina místností se nachází ve zvýšeném přízemí domu. Bytu dominuje prostorný světlý obývací pokoj s jídelním koutem, na který navazuje samostatná kuchyň s výhledem do zahrady. V tomto patře se nachází dvě koupelny s WC, jedna s vanou a druhá se sprchovým koutem, dále samostatný dětský pokoj a samostatná ložnice, a mezi nimi menší velice praktická šatna.

Po schodech u jídelního koutu se dostaneme dolů do zvýšeného suterénu nad terénem, kde se nachází relaxační místnost s krbem na dřevo, klasická finská sauna se sprchovým koutem a další samostatná místnost vhodná k využití jako společenská nebo jako kancelář. Obě místnosti jsou opatřeny okny.

Byt prošel v roce 2005 kompletní rekonstrukcí interiéru – podlahy, zdi, dveře vč. obložek, nábytek na míru, koupelny, kuchyně a ostatní vybavení včetně topení a podlahového vytápění, které je k dispozici ve všech místnostech kromě kanceláře v suterénu. Při rekonstrukci byla rovněž vyměněna původní okna za nová dřevěná Euro okna, která jsou opatřena bezpečnostními venkovními roletami na všech oknech do ulice. Celý byt je pak ještě navíc zabezpečen alarmem.

V bytě je dostatek místa a úložného prostoru a zároveň je vzdušný a světlý.

Uživateli jsou k dispozici ještě další 3 úložné komory celkem o velikosti 3,8 m2 v přízemí a suterénu domu pro další uskladnění věcí. S celkovou plochou užití 116,4 m2 v interiéru tak bydlení v tomto domě nabízí veškerý komfort bydlení.

K domu náleží zahrada s novou zastřešenou dřevěnou pergolou, hobby místností a krytým parkovacím stáním. Dle dohody majitelů, prodávající nyní užívá zahradu s pergolou, která i je v majetku prodávající.

Ve druhém nadzemním podlaží bydlí majitelé druhé ideální poloviny a zde se nachází i vstup na společné podkroví domu o velikosti 72 m2 s dalším potenciálem využití prostoru v budoucnu.

Celková užitná plocha domu činí 349 m2 a plocha pozemku je 282 m2. Dům byl v roce 2005 zateplen a opatřen novou fasádou. Celý dům je připojen na elektřinu, vodu a kanalizaci. Městská část plánuje v této ulici zřídit také přípojku plynu v nejbližší době. Sousední ulice se připojovali nedávno. Ohřev vody do ústředního topení pro byt č.1 zabezpečuje elektrický kotel. Každý byt má svá měřidla a samostatný odběr elektřiny. Vodné a stočné platí majitele dohromady a každý hradí svůj poměr z účtované částky.

Před domem je k dispozici spousta parkovacích míst jak pro residenty v modré parkovací zóně tak mimo ni. V docházkové vzdálenosti se nachází veškerá občanská vybavenost. Vzhledem k poloze a dopravní dostupnosti se jedná o perfektní lokaci.

Tato nabídka je určena jen přímým zájemcům, RK, prosím, nevolejte. Děkuji.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu519669
Dispozice5+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha116
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.