Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 35 m² bez realitkyDvorského, Brno - Štýřice, Jihomoravský kraj

Dvorského, Brno - Štýřice, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné10 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízím k pronájmu vybavený byt s dispozičním řešením 1+kk o celkové ploše 35m2, nacházející se ve vyvýšeném přízemí pavlačového domu. Byt je plně zařízený (velká manželská postel z níž se vám nebude chtít vstávat, skříň, obývací stěna, pohovka s konferenčním stolkem, jídelní stůl se židlemi, kuchyňská linka, lednice s mrazákem, plynová trouba, mikrovlnná trouba, koupelna s toaletou, vanou a pračkou, vestavěná potravinová skříň). V domě je UPC.

Nabízený byt je v části Brno - město, pěší dostupnost od Hlavního nádraží 15min., tramvají 3 zastávky. Lokalita je však klidná, v blízkosti veškeré občanské zázemí (park, cyklostezka, nákupní centra Lidl a Albert, drogerie, posilovna, Špielberk office centre, atd.).

Byt je nekuřácký a vhodný především pro mladé pracující páry. Preferuji dlouhodobý pronájem.

Sunny, cosy and open spaced apartment offers everything for your comfortable staying. The kitchen is furnished with dining table, there is a small bath in the bathroom and washingmashine. In living room you can find comfortable sofa in front of widescreen television and incredibly comfortable and big double bed which you will not be able to leave :).

Appartment is situated near the Brno city center (15 min by walk, 3 tram stops). If you are looking for peaceful place to stay where you will rest and be close to center, you are in the right place.

Foreigners are welcomed, I prefer long term staying.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu519784
Dispozice1+kk
Dostupné od20. 6. 2018
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha35
VybavenoVybaveno
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.