Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 76 m² bez realitkyOstrava - Poruba, Moravskoslezský kraj

Ostrava - Poruba, Moravskoslezský krajVybaveno
Cena1 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 634 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Jako vlastník členských práv nabízím ke koupi prostorný družstevní byt s dispozicí 3+1 (76 m2) + sklep ( 5m2) v cihlovém bytovém domě s výtahem na ul. Budovatelská v Ostravě-Porubě. Byt je na 5 podl. z 5., Má neprůchozí velké pokoje přístupné z prostorné chodby, Dveře a obložkové zárubně zn. Sapeli; dveře do obývacího pokoje – posuvné na stěnu. Zánovní KL s vestavěnými spotřebiči (pračka s kondenzační samočisticí sušičkou zn. Bosch, myčka, sklokeramická deska plynová, el.trouba s horkým vzduchem , lednice s mrazákem). Podlahy : vinyl ( vstupní část chodby a kuchyň), plovoucí ( pokoj s PC koutem), koberce ( obývák, ložnice, část chodby), dlažba ( koupelna, WC). Zděné jádro. Na stropech nové omítky. Sklep je zděný a má vestavěnou mřížovou kovovou stěnu s posuvnými dveřmi. V bytě je velké množství úložných prostor - vestavěné skříně ve dvou pokojích a na chodbě, z toho dvě zrcadlové. Byt je zařízený ( vestavěný nábytek na míru se nachází hlavně v pokoji pro děti ), vhodný pro mladý pár plánující rodinu anebo pro rodinu s dvěma dětmi.

Cihlový dům prošel revitalizací, střecha, okapy, plastová okna, částečně elektro, výtah, podhledy, vchod, společné prostory.

Parkování - před domem.

Veškerá občanská vybavenost je v docházkové vzdálenosti, zastávka MHD - BUS č. 37,40. Klidná a zelená lokalita nízké cihlové zástavby.

O stavu bytu, domu i sklepa se ujistíte při osobní prohlídce.

Lze financovat Hypoúvěrem Modré pyramidy např. s částečným použitím vlastních zdrojů a měsíční splátkou se splatností X let ( dle možností a domluvy) , využít můžete i úvěr od stavební spořitelny ( např. Půjčka ProBydlení – Wüstenrot apod). Při rychlém jednání sleva.

Volný do 14ti dnů po domluvě. Prohlídky nejlépe v úterý, pátek a o víkendech od 19.9.2018 - ale můžeme se domluvit i na jindy.

Můžete mě kontaktovat zde na bezrealitky.cz nebo na 605 435 108.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu520558
Dispozice3+1
Dostupné od23. 9. 2018
VlastnictvíDružstevní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha76
VybavenoVybaveno
Podlaží5
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.