Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 90 m² bez realitkySmetanova, Beroun - Beroun, Středočeský kraj

Smetanova, Beroun - Beroun, Středočeský kraj
Cena5 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 25 403 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme Vám výjimečnou možnost koupě řadového rodinného domu se 2 bytovými jednotkami 4+KK o podlahové ploše 90,4 m2 s předzahrádkou 37,3 m2 pro dolní byt nebo střešní zahradou 83 m2 pro horní byt a terasami 10,6 m2, garážovým dvojstáním a zděným sklepem v jedinečném projektu Rezidence Berounka. Každý byt díky prostorné předzahrádce nebo střešní zahradě má sám o sobě parametry rodinného domu.

Rezidence se skládá ze sedmi oddělených domů, které tvoří pouze dvě bytové jednotky. Každý dům má vlastní vchod, vjezd do garáží a centrální schodiště se vstupy do jednotlivých bytů pro zachování naprostého soukromí všech rezidentů.

Jednotlivé byty disponují prostornou chodbou se vstupy do dvou ložnic, koupelny s WC a samostatného WC, prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem a navazujícím vstupem do třetí ložnice u bytů 4+KK. Byty 3+KK dále nabízejí prostornou centrální šatnu. Krásný výhled a nadstandardní přísun slunečního světla zajišťují velkoformátová francouzská okna v každém pokoji, skrze která se dále vstupuje na terasy. Každý byt v 1.NP dále disponuje předzahrádkou až 38,1 m2 a byt ve 2.NP zelenou střešní terasou až 85,2 m2, která je využita skrze celou plochu domu.

Cena horního bytu činí 7.879.000,-Kč a spodního bytu činí 5.990.000,-Kč. V případě koupě celého domu je cena 13.600.000,-Kč.

Projekt svým umístěným poskytuje skvělou dopravní dostupnost ku Praze, ale současně nabízí veškeré výhody města Berouna s plnou občanskou vybaveností, zejména pak zdravotnické služby, školy, školky, síť obchodů a restaurací, např. na nedalekém historickém náměstí. Volný čas vybízí k procházkám v přírodě podél řeky Berounky, do křivoklátských lesů a Českého krasu nebo ke sportovním aktivitám v nedalekém aquaparku a komplexu sportovišť či na golfovém hřišti.

Nenechte si ujít tuto výjimečnou příležitost a vyberte si jeden z bytů na webu www.rezidenceberounka.cz

Jediné, co Vás dělí od romantické snídaně na Vaší terase při východu slunce s výhledem na řeku Berounku nebo času stráveného s rodinou při společném grilování na Vaší zahradě, je kontaktovat náš prodejní team.

Stav projektu (6/2019): probíhá výstavba 2NP

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu520674
Dispozice4+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha90
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.