Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 6+1 • 280 m² bez realitkyŠkolní nám., Beroun - Beroun, Středočeský kraj

Školní nám., Beroun - Beroun, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné31 900 Kč

+ Poplatky za služby5 900 Kč
+ Vratná kauce50 000 Kč


Nabízíme pronájem rodinného domu v Berouně-Závodí ve vynikající lokalitě. Dům pochází z doby první republiky, prošel generální rekonstrukcí v letech 1999-2000 při zachování původního charakteru stavby. Během rekonstrukce byly obnoveny veškeré rozvody, provedeno zateplení a přistavěna garáž.

Dům je napojen na městský vodovod, má však i vlastní studnu, která slouží k zásobování domu užitkovou vodou. Topení je centrální s plynovým kotlem a zásobníkem na teplou vodu, rozvod tepla radiátory a v některých místnostech i podlahou.

Polohu domu charakterizuje blízkost středu města (náměstí pěšky méně než 10 minut), bezprostřední blízkost nájezdu na dálnici D5 (1 km) bez nutnosti projíždět městem a projíždět křižovatky s řízeným provozem, dojezd na pražský konec D5 kolem 10 minut.

Blízko domu je zastávka autobusové dopravy (Praha), železniční stanice Beroun-Závodí rovněž blízko.. Přímo naproti domu základní škola, školka za rohem.

Dům je trojpodlažní. V suterénu je společenská místnost, spíž a kotelna s plynovým kotlem a zásobníkem na teplou vodu. Podlahy dlážděné.

V přízemí se nachází zádveří s šatní skříní a botníkem, kterým se projde do haly, odkud je možné vejít do ložnice - pracovny (dřevěné parkety), do obývacího pokoje propojeného s kuchyní (dřevěné parkety), koupelny nebo do schodišť do poschodí či do suterénu.

Z obývacího pokoje je možné jedním francouzským oknem vyjít na terasu a zahradu nebo druhým do zimní zahrady a z ní na terasu. V obývacím pokoji existuje možnost přitápění rohovými krbovými kamny.

Kuchyně byla vyrobena na míru, dvířka z masivu (třešeň), je osazena značkovými spotřebiči (varná deska, trouba, mikrovlnná trouba, lednice, myčka).

Všechna okna v přízemí (kromě malého okna v koupelně) jsou osazena automatickými programovatelnými vnějšími kovovými žaluziemi.

Koupelna v přízemí je vybavena WC, sprchovým koutem a umyvadlem.

V 1.poschodí se nacházejí tři pokoje/ložnice. Jeden pokoj je propojen s šatnou (dřevěné parkety), další dva nabízejí východ na balkón. Oba jsou osazeny koberci a jeden je situován do ulice a druhý do zahrady. V prvním patře je rovněž koupelna se dvěma umyvadly, WC a vanou.

Z chodby v 1. poschodí je možné projít i do tělocvičny/herny, která vznikla nad garáží (zátěžový koberec).

Z chodby 1. poschodí je možné se dostat po výklopném schodišti do půdních prostor, které slouží jako sklad.

Dům je vybaven satelitní (obývací pokoj) i terestrickou (ostatní pokoje) televizní anténou.

Součástí domu je rovněž garáž, s vraty ovládanými elektricky dálkovým ovládáním, kterým je možné otevřít i posuvnou bránu (před garáží je další stání pro druhý automobil). Garáž je propojena s dílnou, ze které je možné vyjít na zahradu. Ze zahrady se vchází i do místnosti na zahradní nářadí.

K domu patří zahrada s trávníkem a keři po obvodě.

Dům je vybaven zabezpečovacím zařízením (dům i garáž) s možností informování o vniknutí na mobilní telefony nebo připojení na pult ochranné služby.

Přední strana domu je oddělena od ulice předzahrádkou s vzrostlým tisem a keři.

V případě nutnosti je možné vjet na pozemek i vraty a na pozemku mohou parkovat ještě 1-2 osobní vozy.

Dům projde před pronájmem nutnou obnovou a údržbou.

Vedlejší poplatky (placené pronajímateli nad rámec nájmu) zahrnují vodné a stočné. Nájemce si sám přímo hradí elektrickou energii, plyn, telefon/internet, televizní poplatky, odvoz odpadu, pojištění domácnosti popřípadě napojení na pult ochrany.

A house for rent very close to Prague in Beroun. Completely rebuilt in 1999-2000. It is located very close to the town center (walking distance), close to the highway (D5) entrance to Prague. The Prague border can be reached by car in about 10 minutes. Bus and train stops are very close to the house. Also an elementary school and a kindergarden very close.

The house has three floors. In the basement is a party room, a room for food and a room for a gas boiler (central heating and hot water).

On the first floor there is an entrance, a hall, a bedroom, a bathroom (shower) and the living room with kitchen.

On the second floor there are three bedrooms ,a bathroom (bath) and a fitness room (or a playroom for children).

The house is equipped with a satellite dish.

A part of the house is a garage which will be opened by a remote control (the same remote control can be used for opening of a sliding gate). In front of the garage is another parking lot behind the sliding gate.

To the house belongs a garden.

The house is equipped with automatic shutters (can be programmed) and with an alarm system (house and garage).

Between the house front and the street fence is a small garden.

There is also another gate on the street side, 1-2 additional vehicles can be parked in the house area behind the gate.

The house will be professionally painted and cleaned.

The rental payments contain the rent and the payments for water. The tennant takes care for direct payments for electricity, gas, telephone/internet, TV fees, garbage collection or security connection for the alarm system.

The house would be perfect for a family with children and for somebody who wants to commute to Prague.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu520723
Dispozice6+1
Dostupné od1. 8. 2018
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha280
VybavenoČástečně
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.