Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 448 m² bez realitkyChyňava, Chyňava - Chyňava, Středočeský kraj

Chyňava, Chyňava - Chyňava, Středočeský kraj
Cena4 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 236 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Hezký den ,

Prodám dům v krásné krajině CHKO Křivoklát. V obci se nachází školka,škola i kulturní vyžití v docházkové vzdálenosti. Dopravní dostupnost Praha Zličín 25min, Praha OC Šeestka 30 minut, Beroun 10min, Kladno 15 min.

Dům prošel v posledních dvou letech rekonstrukcí.

Dům do srpna 2018 bude mít provedenou kompletní vnitřní rekonstrukci.

V bytě v přízemí jsou udělané kompletně nové sádrové omítky, sádrokartonové podhledy, vyměněná plastová antracitová okna.Položena nová podlaha ,v nejbližších dnech bude namontovaná nová kuchyňská linka s dubovou pracovní deskou. Celý dům je laděn do jemných přírodních tonů bílá a dub bardolino. Budou dodány nové dveře včetně obložkových zárubní.V podlahách je podlahové topení v kombinaci s podlahovými konvektory. Nová kanalizace v celém domě (systém HT), kompletně nová voda (systém PPR), přízemí připraveno na cirkulaci teplé vody. Nová elektřina v celém domě - vše pod chráničem (vyhovuje stávajícím normám). V patře jsou radiátory, vše je hydraulicky zapojené na možnost ovlánání jednotlivých místností zvlášť. Nový 3-složkový komín s větrací šachtou, automatický kotel na uhlí (3.em.norma) a na pelety (4.em.norma), akumulační zásobník (800 l), nový kombinovaný bojler (200l), topná tyč 3W a kombinace s kotlem. V kotelně udělaný rozbočovač (celkem 5 elektronických čerpadel), topení a elektřina vytažená do zahradního domku. Dále máme schválený projekt na dostavnu pokoje v patře (cca 16m2)( na půdorysu výkus), aktuálně odsouhlasená přípojka na veřejný vodovod u VaK Beroun, projekt již připraven. PE trubka je připravená už v zemi a dovedená do domu, chybí pouze vodoměrná šachta. Střecha v dobrém stavu, krov suchý, bez škůdců.Vybudování podkroví je možné.¨Podlaha podkroví zateplena vatou.Na polovině domu jsou provedené drenáže základu, na zbylé části není potřeba. V celém přízemí pod podkladním betonem bylo odkopáno 40 cm zeminy a nahrazeno štěrkem. Celý dům je suchý.V přízemí se nachází kompletně zrekonstruovaná toaleta s vestavným místem na pračku a sušičko, obloženo obklady Villeroy Boch s povrchovou úpravou.Dále pokoj včetně nové podlahy a vestavné kolejnice do sádrokartonu. Po dohodě možno obložit i koupelnu .

Ve 2.NP nová koupelna, plovoucí podlaha Balterio (rok 2017), obložkové zárubně, sádrokartonové podhledy a nové štukové omítky - provedeno v roce 2016.Horní velký pokoj je možno předělat na dva menší tak tomu bylo dříve.Z chodby vstup na velkou prostornou terasu.

Na Zahradě (400m) jsou započaty terénní úpravy, opěrné zdi a podezdívky plotu hotové, připravená elektřina pro posuvnou bránu, osvětlení, zvonek, atp. Momentálně navozena nová kvalitní hlína a bude osázeno trávníkem .Nachází se zde vzrostlá raně plodící velmi úrodná třešeň.

Na pozemku se nachází prostorná kůlna - kde je připravený nový rozvod topení,vody,elektro bylo v plánu využívat jako relaxační část - výřivka sauna.

Dům velmi doporučuji,nabízí velkou variabilitu a okolí včetně sousedů je zcela bezproblémové.

Důvod prodeje je nedostatek místa pro zájmový chov zvířat.

V případě potřeby lze dům užívat jako dvougenerační, byt o dipozici 2+1 a mezonetový byt o dispozici 4kk.

Dům k dispozici od 8/2018.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu520981
Dispozice5+1
Dostupné od1. 7. 2018
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha448
VybavenoNevybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.