Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 171 m² bez realitkySokolská, Silůvky - Silůvky, Jihomoravský kraj

Sokolská, Silůvky - Silůvky, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena8 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 36 006 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Jako majitelka nabízím prodej novostavby luxusního rodinného domu 5+KK, typu bungalov. Nachází v klidné části obce Silůvky, okres Brno – venkov, cca 20 minut jízdy od Brna. Je orientován na jižní stranu s výhledem do zahrady s bazénem. Aktuálně ve fázi kolaudace. Na dům je vypracovaný znalecký posudek pro banku na částku 8.950 000 Kč. Dům je vybaven ve vysokém standartu a uspokojí náročnou klientelu. Rozloha pozemku je 395 m2. Zastavěná plocha domu cca 200 m2, užitná plocha domu 171 m2. Dům má krytou terasu za domem, krásnou zahradu a garáž 21,5 m2 + 3 parkovací místa. Na zahradě je nerezový, do země zapuštěný bazén o výměře 3x6 m, zahrada je kompletně oplocená a má automatický závlahový systém. Výhledu do zahrady dominují velkoformátová okna, díky kterým je krásný výhled na zahradu a okolní přírodu. V domě jsou 2 prostorné koupelny, z toho jedna se značkovou vanou o rozměru 1 x 2 metry (značka Kaldewei), 2x veliký sprchový kout o rozměru 90 x 120 cm a také disponuje infrasaunou. Koupelny jsou obloženy kvalitní keramickou dlažbou leštěného travertinu a jsou vybaveny značkovou sanitou. Součástí vybavení je také rozsáhlá moderní kuchyňská linka německé značky Nobilia včetně všech značkových spotřebičů v pořizovací hodnotě cca 600 tis. Kč. Dům je zajištěn zabezpečovacím systémem Jablotron, dále poskytuje videotelefon, centrální vysavač (kompletní příprava) a také přípravu pro klimatizační jednotky.

Dispozice RD: prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem 31,5 m2, spižírna 2,5 m2, pokoj do zahrady 21,5 m2, ložnice 14,7m2, 18 m2, 12 m2, 3 x šatna 3,25 m2, 2,5 m2 a 2,7 m2, koupelna s vanou, sprchovým koutem a saunou 11 m2, koupelna se sprchou a WC 5,5 m2, samostatné WC 1,5 m2, chodba 18 m2, technická místnost 5 m2, krytá terasa za domem, zahrada, garáž 21,5 m2.

Technická specifikace: obvodové zdivo 25 cm cihla + zateplení (sever 20 cm, jih 16 cm). Střecha je dvouplášťová, odvětrávaná, izolace 30 cm stříkaná pěna. Vytápění domu a ohřev vody tepelným čerpadlem, topení i chlazení domu podlahou. Dům má plastová kvalitní okna německé výroby s trojskly, do ulice jsou okna bezpečnostní (1 pokoj) včetně předokenní rolety a bezpečnostních vstupních dveří. Dům disponuje energetickým štítkem náročnosti budovy kategorie B - velmi úsporná.

Daň z nabytí nemovitých věcí se platí pouze ze zahrady za domem, RD je od daně osvobozen jako první převod. V případě zájmu mohu nabídnout pomoc se zprostředkováním hypotečního úvěru.

Do obce jede vlak (20 minut do centra Brna) a také autobus. V obci je veškerá občanská vybavenost (obchod, škola, školka, dětská hřiště, restaurace, hospoda, knihovna v blízkosti se nachází také golf a další společenské vyžití).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu521171
Dispozice5+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha171
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.