Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 57 m² bez realitkyTulešická, Praha - Zličín

Rezervováno
Tulešická, Praha - ZličínČástečně vybaveno
Cena4 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 812 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám byt 2+kk o velikosti 57,1 m2 (vč. balkonu 5,6 m2) ve druhém patře bytového domu (postaveno v r.2010) v žádané lokalitě Praha 5 Zličín, ulice Tulešická 4.

Byt je částečně vybavený: velká šatní skříň v ložnici, funkční kuchyňská linka včetně spotřebičů (příprava na myčku, el. trouba, varná deska, digestoř, lednička).

Součástí bytu je i sklep o velikosti 3,5 m2, který se nachází na chodbě (přímo naproti bytu) a garážové stání ve druhém suterénu (blízko výtahu).

V předsíni, koupelně a komoře dlažba, v obývacím pokoji a ložnici plovoucí podlaha. V bytě je zabezpečení Jablotron a přípojka k internetu (optika T-Mobile) i STA. V domě je k dispozici UPC.

Měsíční náklady 3300 Kč (voda, vytápění, odpad, fond oprav ...), plus el. energie cca 800 Kč.

V blízkosti je veškerá občanská vybavenost: škola, školka, hřiště, park, restaurace, nákupní centrum Metropole Zličín. Metro B – Zličín v docházkové vzdálenosti.

Převzetí bytu bude možné v průběhu srpna, nebo dle domluvy.

I offer a flat 2 + kk on the area of 57,1 sqm (including balcony 5,6 sqm) on the second floor of a residential building (built in 2010) in the desired locality of Prague 5 Zličín, street Tulešická 4.

The flat is partly furnished: large wardrobe in the bedroom, kitchen unit including appliances (dishwasher, electric oven, hob, hood, fridge).

Part of the flat is a cellar of 3.5 sqm, which is located in the corridor (directly opposite the flat) and a parking place in garage in the second basement (close to the lift).

In the hall, bathroom and chamber there is pavement, in the living room and bedroom floating floor. The flat has an Internet connection (T-Mobile optics) and STA (TV aerial). UPC is available as well.

Nearby is all civic amenities: school, kindergarten, playground, park, restaurant, shopping center Metropole Zlicin. Metro B - Zlicin within walking distance.

Taking over will be possible during August or according to agreement.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu521849
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 9. 2018
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha57
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.