Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 55 m² bez realitkyNa Ovčinách, Praha - Holešovice

Na Ovčinách, Praha - HolešoviceVybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Pronajmu byt 1+1 40 m2 s velkou terasu 15 m2 u Strossmayerova náměstí v Praze 7, který je v 6. (posledním) patře funkcionalistického domu s novým výtahem.

Byt má obývací pokoj s patrem na spaní, pod kterým jsou dřevěné masivní úložné skříně. Dále je zde pohodlná kožená sedačka se samostatnou částí na nohy, menší konferenční stolek, naproti prostorná komoda a nad ní na zdi promítací plocha se speciálním nátěrem pro případnou instalaci projektoru.

V kuchyni je dřevěná masivní kuchyňská linka s vestavnou myčkou a odpadkovým košem, mikrovlnka, velká lednice s mrazničkou Electrolux s držáky na víno, dřevěný jídelní stůl a dvě židle. Linka je vybavena nádobím, sklem i příbory. Koupelna prosvětlená velkým oknem má efektní skleněné obklady, prosklený sprchový kout, pračku kombinovanou se sušičkou a úložné police. Z kuchyně se vchází na velkou terasu s výhledem na věže kostela, stolkem a dvěma polohovatelnými židlemi a s úložnou bednou na úklidové potřeby. Všechna okna jsou orientovaná do dvora, do kterého jen minimálně proniká ruch z ulice.

V celém bytě je masivní bambusová podlaha, má bezpečnostní dveře, domovní telefon a náleží k němu i sklepní kóje v suterénu. V bytě je aktivní internetové připojení přes UPC a dále klasická telefonní zásuvka pro případnou aktivaci internetu ADSL.

V blízkosti je park Letná, zastávka tram Strossmayerovo náměstí je 50 m od domu, metro Vltavská 5 min. pěšky nebo jednu stanici tram. V bloku domů se nachází potraviny, Antonínovo pekařství, trafika, restaurace, zámečnictví a další obchody. Na náměstí je DM drogerie, nonstop mexický fastfood, lékárny a další obchody. V okolí jsou dostupné všechny služby a restaurace. Supermarket Billa a Albert dvě stanice tram nebo 10 min. pěšky.

Jsem přímý majitel a byt je volný od 15. července. Po dohodě je možné některé zařízení vystěhovat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu521858
Dispozice1+1
Dostupné od15. 7. 2018
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha55
VybavenoVybaveno
Podlaží6
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.