Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 2+kk • 40 m² bez realitkySvojanov - Svojanov, Pardubický kraj

Svojanov - Svojanov, Pardubický krajVybaveno
Cena1 150 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 877 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej dvou sousedních chat (možno i jednotlivě) v katastru obce Svojanov, okr. Svitavy – klidné místo, les, čisté prostředí, ideální relaxace.

ŠANCE PRO DVĚ SPŘÁTELENÉ, NEBO VÍCEGENERAČNÍ RODINY

Jedná se o dvě sousední středně velké srubové chaty s plechovou střechou o zastavěné ploše asi 40 m2. Ve spodní části je obytná místnost s krbem a plně vybavenou kuchyňkou, dále koupelna se sprchou a splachovací toaletou a rovněž malá předsíň. V podkroví jsou dvě ložnice (celkem 6 lůžek). K dispozici je terasa o cca 20 m2 a zděná dílna, respektive balkon cca 10 m2.

Chaty jsou situovány v místě zvaném „Horni Babka“, ve výšce asi 550 m, na okraji lesního porostu, poblíž (~1 km) městyse „Svojanov“ a nedaleko od středověkého hradu „Svojanov“ (detaily viz. www.svojanov.cz). Rozloha okolního pozemku je cca 1000 m2, včetně vlastního parkoviště u chat a oploceného hřiště. Chaty jsou vybaveny přípojkou 380/220 V, do chat je přivedena pitná studniční voda ze společného privátního zdroje.

Objekty se nachází v malebném prostředí klidné rekreační zóny na oddělené soukromé terase. Nabízí klasické přírodní scenérie vysočiny, čistý vzduch, houbaření, cyklistické trasy, koupání v přehradě Křetinka a v okolních rybnících. Lyžařský svah je v místě i nedaleké Olešnici. Prodejna základních potravin je v obci, obchodní dům v nedalekém Bystrém. Veřejná doprava je dostupná. Velmi populární jsou letní kulturní slavnosti na hradě. Vzdálenost od Brna je necelá hodina jízdy autem.

Two similar abutting cottages No.: 20 and 21 respectively in Svojanov, district Svitavy, region Pardubice, Czech Republic

The both middle size wooden cottages with steel sheet roof – about 40 m2 built-up site, including sitting room (with one single bed), and equipped with stove and fireplace, small kitchen, bathroom including shower cubicle and flush toilet, hallway, two bedrooms (2 + 3 places) on the second floor, terrace about 20 m2 and shop build of stone under the terrace / balcony about 10 m2.

Cottages are situated in “Horni Babka” local place, about 550 m above sea level, inside forest area, close (~1 km) to small town "Svojanov", and near to middle age castle “Svojanov” (see details www.svojanov.cz), with approximately 1000 m2 estate for each cottage, common parking place and playground, 380/220 V electricity power, drinking water hot and could (from common private water source), propane-butane gas cooker, TV.

Located in agricultural (no industrial) area, clean air, quiet place, pick mushrooms, about 10 km distance from artificial lake beach. Public transport is available, summer culture active life, as well. Distance from Brno town is less an hour by car.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu522137
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha40
VybavenoVybaveno
Typ budovyDřevostavba

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.