Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 116 m² bez realitkyZahradní, Předboj - Předboj, Středočeský kraj

Zahradní, Předboj - Předboj, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena5 700 000 Kč

Tato nemovitost již od 24 173 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prostorný dvoupodlažní řadový dům z roku 2004 v centru obce Předboj - Praha-Východ (100 m obecní úřad, stanice PID, obchod), přesto na velmi klidném místě ve slepé ulici vzniklé novou výstavbou, čistá podlahová plocha 116 m2, zahrada 115 m2.

Vytápění zajišťuje elektrický kotel a krbová kamna, voda ohřívána 120l bojlerem. Obvodové stěny objektu jsou vyzděny z tvárnic IZO plus tl. 300 mm. Dům je vybaven zabezpečovacím zařízením, vnějšími roletami a bezpečnostními dveřmi. Na podlahách plovoucí podlaha a dlažba. Nemovitost je napojena na veřejný vodovod a kalizaci, Internetové připojení zajištěné ZDARMA.

Dům je výborně dispozičně řešen - v přízemí se nachází prostorný obývací pokoj s krbovými kamny, kuchyňským koutem a vstupem na zahradu. Z chodby je dále přístupná první ložnice, komora, první samostatná toaleta a schodiště vedoucí do druhého podlaží. Zde se nachází další tři neprůchozí ložnice, druhá samostatná toaleta, technická místnost a prostorná koupelna s dvoj-umyvadlem, vanou i sprchovým boxem a místem na pračku i sušičku.

Před domem jsou 2 parkovací místa a součástí terasovité předzahrádky je uzavřený altán. Za domem je jižní zahrada s ovocnými stromy a keři, bylinkami a květy. Součástí zahrady je i částečně zastřešená terasa oddělená od zahrady pergolou porostlou vinou révou, která poskytuje stín i v parném létě. Také zde stojí zahradní domek připojeným k rozvodu el. energie.

Za zahradou se nachází obecní mateřská škola oddělená zděným plotem.

Z obce je výborné dopravní spojení (autem 15 minut, příměstským autobusem do 30 minut) jak k metru, tak do nedaleké městské infrastruktury: OC Globus, OC Letňany, Bauhaus atd.

V obci se nachází Velký rybník(možnost rybolovu), Golfové hřiště Yard Resort, dvě dětská hřiště, dva obchody, dvě pravidelné autobusové linky a Fotbalové hřiště.

Vybavení:

Kuchyňská linka - Sklokeramická varná deska, Vestavná trouba a myčka nádobí, Americká lednice, Mikrovlnná Trouba, bodové osvětlení LED

Vestavné skříně, Šatna.

Možnost dalšího vybavení dohodou, většina nábytku zhotovena na míru.

Zahrada:

Borůvky, Jahody, Maliny, Ostružiny, Rybíz, Lískové ořechy, Meruňky, Třešně, Jablka a Vinná réva. Klasické bylinky do české a zahraniční kuchyně.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu522597
Dispozice5+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha116
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.