Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 72 m² bez realitkyOranžová, Chrášťany - Chrášťany u Prahy, Středočeský kraj

Oranžová, Chrášťany - Chrášťany u Prahy, Středočeský krajVybaveno
Cena4 320 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 321 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodáme pěkný, prostorný zděný byt 2+1 (nebo 3+kk) u velikosti 66 m2 s balkónem (6,3 m2) ve prvním patře (2. NP) novostavby z roku 2008. K bytu náleží prostorný sklep v domě (10,6 m2) a velký garáž (21 m2).

Byt je kompletně vybaven moderním nábytkem (boxspring postel, prostorná šatní skříň, IKEA pohovka, policový díl, komoda a balkonový nábytek). Dále je k dispozici plně vybavenou jídelna a kuchyní s spotřebiči ve vysoké kvalitě – Siemens lednice s mrazákem, Bauknecht myčka, trouba a mikrovlná trouba, sklo-keramická varná deska a digestoř. V koupelně je vana, pračka a zrcadlová skříňka.

Byt se nachází v klidné lokalitě bytové zástavby obce Chrášťany. Součástí komplexu je privátní park s dětským hřištěm v mezibloku domů. V obci se nachází školka, škola, lékař a sportovní hřiště. 6 minut chůze je farmářský obchod a kavárna.

Velmi dobrá dostupnost do Prahy. Metropole Zličín jenom 6 minut, Letiště Václava Havla je jenom 13 minut autem. 7 min chůze je vlaková a autobusová stanice Rudná u Prahy - cesta vlakem na Smíchovské nádraží trvá 20 min a Zličín je 7 min autobusem.

Majitel bytu je mad’ar, mluví trochu česky, anglicky lepsí. V případě jakýchkoliv dotazů, prosím pošlete email/SMS nebo zavolejte od 18 do 21 hodin nebo o víkendu.

We are selling a cozy, spacious 2+1 (or 3+kk) apartment with a size of 66 m2 and a balcony of 6.3 m2 on the first floor (2nd level) of a modern brick house built in 2008. With the flat you would also get a spacious storage room in the building (10.6 m2) and a big garage (21 m2).

The flat is fully furnished with modern furniture (boxspring bed, spacious closet, IKEA sofa, bookcase, chest of drawers and balcony set). Also there is a fully furnished dining room and kitchen with high-quality appliances (Siemens refrigerator, Bauknecht dishwasher, oven and microwave, glass-ceramic stove and extractor. In the bathroom there is a bath tub, a washing machine and a mirror cabinet.

The flat is situated in a quiet area of newly built blocks in the village of Chrášťany. Within the estate there is a private park with playground. In the village there is school, kindergarten, doctor and rugby field as well. Within 6 minutes on foot there is an organic shop with a café.

Great connection to Prague. Metropole Zlicin mall is only 6 minutes, Prague airport only 13 minutes by car. Within 7 minutes on foot there is a railway station and a bus station. The journey to Prague Smichov takes 20 minutes (on the other direction you could explore Beroun or the hills nearby) and Zlicin by bus is usually 7 minutes.

The owner of the flat is Hungarian, and speaks English well. If you have any questions, feel free to contact me over email, SMS or phone (ideally between 6PM and 9PM or during weekends).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu523025
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha72
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.