Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+1 • 237 m² bez realitkyNezdřev - Nezdřev, Plzeňský kraj

Nezdřev - Nezdřev, Plzeňský krajČástečně vybaveno
Cena3 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 571 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Jedná se o půvabné venkovské stavení obklopené zahradou s ovocnými stromy v klidné vesnici mezi Blatnou, Horažďovicemi a Lnářemi. Dům prošel důkladnou citlivou rekonstrukcí a byl dosavadními majiteli celoročně obýván. Na vnitřním zařízení i zahradě je cítit vliv holandského vkusu současných majitelů. V přízemí se nachází zařízená kuchyň, obývací pokoj, koupelna a WC. V podkroví pak velká ložnice, menší ložnice a pokojík, který dosud slouží jako šatna, ale lze jej přeměnit v další pokojíček. Dům se vytápí dvěma litinovými kamny na dřevo. Podlahy jsou dřevěné. Na hlavní frontu domu navazuje pergola, kde se dá jíst, pít nebo jen prostě být. S obytným domem těsně sousedí maštal a velká stodola, z níž jedna část slouží jako dílna. Dům má vlastní studnu, odpad je napojen na místni kanalizaci.

This is a charming rural building surrounded by a garden with fruit-trees in a quiet village between Blatna, Horažďovice and Lnáře. The thoroughly renovated house has been inhabited year-round by the owners and their Dutch taste can be felt in both the interior and garden. On the ground floor is a furnished kitchen, living room, bathroom and toilet. In the attic, a large bedroom, smaller bedroom and a room that still serves as a cloakroom, but can be converted into another small room. The house is heated by two cast iron wood-burning stoves. The floors are wooden. On the front of the house is a pergola where you can eat, drink or simply be. Next to the house there is a stable and a large barn, one of these serves as a workshop. The house has its own well, and is connected to the local sewerage system.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu523309
Dispozice4+1
Podlaží1
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha237
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.