Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 65 m² bez realitkyLuční, Nupaky - Nupaky, Středočeský kraj

Luční, Nupaky - Nupaky, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena4 150 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 600 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji velmi pěkný, světlý, prostorný byt 3+1 o celkové ploše 65,24 m2 (byt 62,64 m2 + balkón 2,60 m2 + sklepní kój + parkovací stání) v osobním vlastnictví. Byt se nachází v 2. patře třípodlažní stavby (původně 2+1, předěláno na 3+1), není v podkroví! Kolaudace 2011. DOPORUČUJEME VIDĚT.

V bytě je KUCHYŇ (13,49 m2) - kuchyňská linka Oresi s vestavěnými spotřebiči – elektrická varná deska, el. trouba, digestoř, mikrovlnná trouba a myčka nádobí. V kuchyni i prostor pro pračku, která není v ceně bytu. V KOUPELNĚ (3,93 m2) je vana, umyvadlo, žebřík, toaleta, skříňka pod umyvadlo a vysoká skříňka. V CHODBĚ+ KOMORA (4,86 m2) – botník, zrcadlo. V komoře regály, vejde se i sušika (není součástí). Podlahy v bytě jsou světlé PVC i imitací dřeva a tm. šedá dlažba (chodba, koupelna). Výměra OBÝVÁKU (23,69 m2). Pokoj (16,67 m2) byl rozdělen na 2 pokoje. V LOŽNICI zůstává vestavěná skříň, druhý pokoj bez nábytku). Pokoje jsou velikostí téměř stejné. Plastová okna se žaluziemi, ložnice+kuchyň – síť do oken. Topení plynové.

K bytu náleží sklepní kój a vyhrazené parkovací stání u domu. K užívání společná zahrádka u domu. Byt je směrován JZ. Výhodou bytu je výhled na malý rybníček před domem, nekoukáte nikomu do oken! V dohledu je i hřiště (tenis, fotbal), louka. Nízké měsíční poplatky 3400 Kč/měsíc + elektřina 1000 Kč.

Příjemné a klidné prostředí nízké zástavby, v těsném sousedství Průhonic a obchodního centra s aquaparkem Čestlice, kousek od MHD zastávky a školky. Dobrá dopravní dostupnost, 23 min. autobusem k metru Opatov. V obci je školka, pošta, pizzerie, pivovar, hřistě. V současné době obec Nupaky staví kulturní centrum (kroužky, posilovna, knihovna atd.). Ideální poloha obce s přímým napojením na D1, velmi rychlá a snadná dostupnost do centra Prahy. Jen přímý a vážní zájemci, RK nevolat!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu525055
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyOstatní
Užitná plocha65
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.