Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu • 400 m² bez realitky12113a, Čížová - Nová Ves u Čížové, Jihočeský kraj

12113a, Čížová - Nová Ves u Čížové, Jihočeský krajČástečně vybaveno
Cena10 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 44 530 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Bývalá tvrz ze 14. století, přestavěná na renesanční zámeček, později deskový statek. Budova je obyvatelná po rekonstrukci, kde byla nově zavedená voda, kanalizace pro ČOV, ústřední topení na tuhá paliva a elektřina. Přízemí má pět místností. Směr od hlavního vchodu do zahrady: první místnost je kotelna s automatickým kotlem, místo pro uhlí a dílna. Je zde instalace vody, elektrika na 380, betonová podlaha. Druhá místnost je připravena pro kuchyň nebo ložnici, aktuálně je truhlářskou dílnou. Je zde přívod vody, elektrika, čedičová dlažba. Třetí místnost má největší plochu - 70m2. Je zde elektrika i pro venkovní osvětlení, čedičová dlažba, příprava pro krb. Čtvrtá místnost je ideální pro saunu, tělocvičnu nebo kuchyň. Je zde elektrika, instalace vody, WC, pračka, mrazák a cihlová dlažba. Pátá místnost je připravená pro vinný sklep, aktuálně je zde zahradní technika a sklad. Je zde elektrika a betonová podlaha. Uprostřed místnosti je sloup a jedná se o nejstarší místnost, která je venku napojená na pozůstatek původní opevněné zdi. Místnosti mají gotické a renesanční oblouky. První patro od vstupu na zahradu: samostatná bytová jednotka 2+kk. V době statku zde bývala sýpka, před tím se jednalo o obydlené prostory. Zachovali jsme okna sýpky. Druhá bytová jednotka má dvě ložnice. V jedné jsou kamna, vstup je přes obývák a tu lze změnit na pracovnu. V obývacím pokoji jsou nová kachlová kamna. Ze spojovací chodby jsou vstupy na schodiště, obývák, ložnici, kuchyni, wc a půdu. Z kuchyně je vstup do koupelny. V kuchni jsou elektrická kamna a sporák s výměníkem pro koupelnu, wc, chodbu a ložnici. Koupelna má navíc topení v podlaze. Podlahy jsou původní prkené, vybroušené, elektrika nově podle standartů, komíny rovněž. Okna jsou modřínová s izolačními dvoujskly, rovněž všechny venkovní dveře. Na zahradě je opravená zeď, nově vystavěná studna opatřená renesanční mříží, kovová vstupní brána, nově vystavěná dekorativní vodní nádrž, stavení pro drobné domácí zvířectvo a prostorné stáje s novou střechou a opraveným štítem. Orientace domu na na jih, na severní straně se nachází jedna ložnice, kuchyně a v přízemí sklep s místností pro saunu. Západní strana zahrady má terasu nad obecním rybníkem. Terasa byla celkově opravená, rovněž tak i zahrada, kde došlo ke srovnání terénu, navození ornice a osázení. Celková plocha pozemku je 3 405 m2. Objekt je kamerově zabezpečený a monitorovaný místní security. Aktuálně se o objekt stará správce, který bydlí v prostorách bývalé sýpky a dává objektu velkou přidanou hodnotu.

Více o historii najdete na http://www.hrady.cz/?OID=7885, pro aktuální foto zadejte rovněž jméno z webu hrady do vyhledávače. Pro další informace mě neváhejte kontaktovat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu525201
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha400
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.