Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 86 m² bez realitkyPetýrkova, Praha - Chodov

Petýrkova, Praha - ChodovČástečně vybaveno
Cena5 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 22 477 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nadstandardně zrekonstruovaný byt 3+kk 84m² (původně 4+kk) v blízkosti metra a největšího pražského lesa. Spojením dvou místností vznikl velký obývací pokoj oddělený posuvnými dveřmi od zbytku bytu. Obývací pokoj je orientován na jih, s výhledem do Krčského lesa. Ložnice jsou orientovány na sever a nabízí vyhlídku na Prahu.

V místnostech je dřevěná podlaha, v chodbě italská dlažba, v koupelně a WC španělská dlažba a sanita Laufen. Kuchyň s žulovou deskou a spotřebiči Miele (myčka, trouba, mikrovlnná trouba, indukční deska - plyn byl odpojen). Koupelna se sprchovým koutem, oddělené WC. V chodbě jsou dvě komory oddělené posuvnými dveřmi - menší pro pračku a sušičku, druhá slouží jako šatna. Byt má bezpečnostní dveře a nové el. rozvody vč. 3x25A jističe. Sklep 3m².

Panelový dům je zateplen, proběhla rekonstrukce střechy, stoupaček, výtahů, společných prostor i vchodových dveří (na čip). V domě je k dispozici kolárna. Bezproblémové SVJ i sousedé, poplatky cca 3800 Kč plus elektřina 700Kč, dva poskytovatelé internetu. Parkovat lze za domem - není nutné vjíždět do sídliště.

Metro Chodov s nákupním centrem 5 min. chůze, stejně jako Krčský les. V docházkové vzdálenosti jsou soukromé jesle, státní školky a školy i dvě soukromé školy (IMSP, Scio).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu525928
Dispozice3+kk
Podlaží6
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Užitná plocha86
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.