Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 77 m² bez realitkyPod Hliništěm, Praha - Kobylisy

Pod Hliništěm, Praha - KobylisyČástečně vybaveno
Cena8 750 000 Kč

Tato nemovitost již od 37 108 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji zajímavý byt v osobním vlastnictví 3+kk/B v novostavbě z roku 2008. Byt o celkové výměře 77,49 m2, z toho 6,12 m2 chodba, 12,33 m2 pokoj, 11,96 m2 pokoj, 5,62 m2 koupelna/WC, 34,14 m2 obývací pokoj + kuchyňský kout, 7,32 m2 balkón. K bytu náleží sklepní kóje 1,51m2 a velké garážové stání 19m2.

Byt se nachází ve 3. nadzemním podlaží s výtahem, architektonicky velmi zdařilého nového domu, který je vsazen do stávající zástavby starých Kobylis. Fasáda domu je nevšedně řešena dřevěným obkladem se zajímyvým rozložením francouzských oken s dřevěnými pojízdnými zástěnami proti hluku a slunci. Objekt je kvalitně postaven, patra jsou litá a stěny vyzděné cihlou.

Dům je čtyřpatrový a má pouze 7 bytových jednotek.

V těsné blízkosti je pošta, mateřská škola, večerka, lékárna a koupaliště stírka. Do 10 minut pěšky je v dosahu pekárna, supermarket, zelnina, farmářský dvůr, restaurace, kavárna a mnoho dalšího. 2 minuty od domu je tram. zastávka Okrouhlická a cca 8 minut pěšky metro Kobylisy.

Vybavení bytu je nadstandardní. Chodba je částečně obložená tropickým dřevem Merbau, ze kterého jsou i vestavěné skříně v bytě. Všechny dveře v bytě jsou posuvné, mezi chodbou a pokoji jsou z běleného dubu a do obývacího pokoje jsou z kaleného skla. V chodbě a koupelně s WC je keramická dlažba Floor Gress. Podlahy v pokojích jsou z dubových parketek a podlaha v obývacím pokoji je z tropické Garapy. V bytě je kuchyňská linka na míru se spotřebiči. Koupelna má vanu se sprchou, toaletu a bidet. Byt má dřevěná eurookna pod kterými jsou vestavěné fancoily napojené na systém ústředního vytápění. V koupelně je vytápěná podlaha. Plynový kotel je v suterénu, společný pro celý dům.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu526009
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha77
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.