Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 74 m² bez realitkyPod Haltýřem, Praha - Kunratice

Pod Haltýřem, Praha - KunraticeVybaveno
Měsíční nájemné21 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce42 000 Kč


Nabízíme pronájem zařízeného bytu o dispozici 3+kk s balkónem (lodžií), s komorou přímo v bytě a s širokým parkovacím stáním ve společných garážích. Celková výměra bytu je 74 m2 (+ balkón 5 m2 + garážové stání). Byt se nachází v 6. podlaží novostavby v lokalitě Zelené Údolí, Praha 4 - Kunratice v blízkosti Kunratického lesa. V domě je výtah. Dispozice bytu: předsíň, chodba, komora, koupelna, WC, prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, 2 samostatné ložnice orientované na druhou stranu od obývacího pokoje. Obývací pokoj je orientovaný na JV, ložnice na SZ.

V bytě se nachází nová kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči (sklokeramická varná deska, lednice s mrazákem, myčka nádobí, elektrická trouba, mikrovlnka). Dále je byt částečně zařízený nábytkem – velká šatní skříň v předsíni, velké vestavěné šatní skříně v obou pokojích a další vestavěná skříň je na chodbě. V obývacím pokoji je velká kožená sedačka, jídelní stůl a televize. V koupelně je vana, umyvadlo a pračka, WC je samostatné. Okna i podlahy jsou ze dřeva. Možnost internetu a kabelové TV od UPC. Byt je nově vymalovaný.

Měsíční nájemné: 21.000,- Kč včetně garážového stání + poplatky ve výši 4.200,- Kč (zahrnuje platby za energie a služby spojené s užíváním bytu, a to včetně garážového stání (voda, ohřev vody, topení, provoz výtahu, společná elektřina, úklid společných prostor, odvoz domovního odpadu). Záloha na bytovou elektřinu ve výši 800,- Kč. Veškeré poplatky podléhají pravidelnému ročnímu vyúčtování.

Byt je okamžitě k dispozici. Velmi hezký byt v klidné a žádané lokalitě Praha 4. Výborná dostupnost do centra. Více informací včetně domluvení prohlídky je možné po telefonické domluvě.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu526473
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 8. 2018
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha74
VybavenoVybaveno
Podlaží6
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.