Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 70 m² bez realitkyRozšířená, Praha - Libeň

Rozšířená, Praha - LibeňČástečně vybaveno
Měsíční nájemné11 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


3+1 s lodžií a komorou,70 m2, Praha 8 – Libeň, výhled na Prahu a

do zeleně. Pračka, lednička. Neprůchozí pokoje. Zděné jádro. Vratná kauce. Cena 11.500 Kč/měs + poplatky (3.500 Kč – vyúčtování dle skutečné spotřeby(současní nájemníci (3studenti)se vešli do 3000Kč)). KAŽDÝ DVANÁCTÝ NÁJEM VRACÍM !

Byt je v tuto chvíli zařízen částečně (kuchyňská linka, pračka, lednička). Byt se nachází v panelovém domě na malém sídlišti ( v podstatě 3 paneláky )obklopené nízkou a vilovou zástavbou. V domě je prostorný výtah. Pohled na dům je možné vidět na http://maps.google.cz/ když zadáte vyhledat:

Rozšířená 18 a pak kliknete na značku v mapě a vyberete street view. U domu je možné volně parkovat (v některých jiných částech Prahy je zavedeno parkovné). Do bytu je dovedena kabelová televize / internet, kterou si můžete nebo nemusíte aktivovat.

Z bytu je dobře dostupné dopravní spojení (Metro C 10min, tram, bus 3min). Ve vedlejším objektu je večerka s potravinami.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu52693
Dispozice3+1
Podlaží9
Plocha70
VybavenoČástečně
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.