Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+kk • 32 m² bez realitkyHusova, Napajedla - Napajedla, Zlínský kraj

Husova, Napajedla - Napajedla, Zlínský krajVybaveno
Cena1 250 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 301 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji bez RK byt 1+kk v osobním vlastnictví o podlahové ploše 32 m2. Cena bytu je 1.250.000 Kč.

Byt se nachází ve 3. NP zděného třípodlažního podsklepeného bytového domu bez výtahu, v klidné části obce Napajedla na ulici Husova.

Byt je světlý slunný zrekonstruovaný a udržovaný. Má dvě plastová okna orientovaná na JV, na podlaze pokoje a kk je plovoucí podlaha, na WC a v koupelně je dlažba. WC je samostatné. V koupelně je vana se sprchovou zástěnou, elektrický topný žebřík a prostor pro pračku i sušičku, nad vanou je stropní sušák na prádlo.

Součástí pokoje je 3,5 m dlouhá vestavěná skříň na míru a další úložné prostory kolem vstupních dveří. Plnohodnotné spaní je řešeno sklápěcí postelí 200 x 160 cm.

Kuchyňská linka je zhotovená na míru, s dvojdřezem, ledničkou s mrazákem, horkovzdušnou troubou a sklokeramickou deskou.

Vytápění je ústřední, dům má vlastní kotelnu. Ohřev užitkové vody je řešený 80 l bojlerem. Do bytu je zavedená kabelová televize a internet.

Vybavení kuchyně, veškeré osvětlení, skříň i postel v bytě zůstávají a jsou součástí prodejní ceny.

K bytu patří sklep (4,2 m2) a sklepní kóje (1,7 m2). V domě je k dispozici společná kolárna a sušárna prádla. Parkování je možné přímo u domu.

Bytový dům prošel částečnou revitalizací: rekonstrukce vstupu, výměna stupaček, výměna společných oken, částečné zateplení, oprava střechy a výměna kotlů.

Ulice Husova je širší centrum Napajedel, v bezprostředním dosahu je veškeré občanské vybavení, vše ve vzdálenosti do 10 minut chůze od domu (škola, školka, úřady, lékárna, poliklinika, obchody, zastávka MHD, kino, kostel, restaurace, banka, atd.).

Náklady na bydlení (dva dospělí) jsou 1800 Kč + náklady na elektřinu.

Byt je volný od 1.9.2018

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu527020
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 9. 2018
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha32
VybavenoVybaveno
Podlaží3
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.