Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 5+1 • 211 m² bez realitkyNa Radosti, Chrášťany - Chrášťany u Prahy, Středočeský kraj

Na Radosti, Chrášťany - Chrášťany u Prahy, Středočeský kraj
Cena10 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 46 226 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Atypický dům 5 + 1 + jídelna, s možností dvougeneračního bydlení. Novostavba plně funkční a ihned obyvatelná. K dokončení zastřešení vnější stavbou dle citu a požadavků budoucího vlastníka - vysoce netradiční a romantické řešení.

2 km od metra Zličín v obci Chrášťany, západní okraj Prahy; poblíž E50 a letiště, přesto mimo letecký koridor; se skvělou automobilovou i autobusovou dostupností, ale v soukromí. Dům je na parcele 992 m2 ve slepé ulici na návsi,

přímo u parku a kapličky.

Vnější stavba je romantickým, zpevněným pozůstatkem původní stodoly s přiznanou, očištěnou červenou cihlou; vestavěná vnitřní stavba je novostavba zahájená v roce 2017, aktuálně těsně před finálním dokončením. Dokončení RD vč. vnější stavby závisí na požadavcích kupujícího a invenci jeho architekta.

Celková zastavěná plocha je 21,15 x 12 m (254 m2); zastavěná plocha vnitřního domu je 17,7 x 8,4 m (147 m2), užitná plocha 211 m2. Dům je orientován na J a Z; východní a severní strana je umístěna na hranicích pozemku a je uzavřena zdí vnějšího objektu. K domu vede krátká příjezdová komunikace, na níž navazuje klidná zahrada s jižní orientací. Jižní zeď stavby – připravenost pro venkovní kuchyň (voda, elektro). K dispozici jsou všechny inženýrské sítě (plyn v plotě RD).

1. Podlaží: předsíň + šatna, technická místnost, WC, prádelna + koupelna, otevřený obytný prostor: obývací pokoj, jídelna a kuchyň, atrium 3 x 4,5 m. Připravenost na krb mezi jídelnou a obývacím pokojem.

2. podlaží: 3x pokoj, 1x ložnice s koupelnou a šatnou (+ připravenost na kuchyň pro případ dvougeneračního bydlení), WC, koupelna.

Vnitřní dům je zděný z Porothermu + 15 cm zateplení EPS 70-F (energetická náročnost 78 kWh/(m2•rok); U=0,32 W/m2K), má plně funkční plochou střechu, plastová okna. Podlahové topení v obou patrech po celé ploše, teplá voda: centrální elektrokotel / zásobník.

Vnější objekt nabízí více variant dokončení. Zastřešení celého objektu je možné „pouhou“ nosnou konstrukcí (krov), standardním zastřešením krytinou či CEMBRIT deskami v kombinaci s deskami z polykarbonátu s protitepelnou úpravou. Také patio nabízí více variant dokončení. Může být otevřené (ponechání zdí bez výplně otvorů), uzavřené či kombinované, což je dáno i preferovaným budoucím využitím – chráněné posezení, zimní zahrada, prostor pro pěstování květin, úložný prostor… Nosné vnější zdi je možné ponechat v současném vyčištěném stavu (cihly), dokončit omítkou, dřevěným obložením aj.

- MŠ a ZŠ 100 m od domu

- bus zastávka 250 m od domu

- tichá, slepá ulice

Atypical house 5 + 1 + dining room, with the possibility of two-generation housing. New building fully functional and immediately habitable. To finish the roofing outside the building according to the sentiment and the requirements of the future owner - a highly untraditional and romantic solution.

2 km from metro Zličín in the village of Chrášťany, western edge of Prague; near the E50 and the airport, yet outside the air corridor; with great automotive and bus accessibility, but in private. Silent, blind street.

The total built-up area is 21.15 x 12 m; the built-up area of ​​the house is 17.7 x 8.4 m (usable area 211 m2). Land 992 m2.

1nd floor: hall + wardrobe, utility room, toilet, laundry + bathroom, open living space: living room, dining room and kitchen, atrium 3 x 4,5 m. Ready for fireplace between the dining room and the living room.

2nd floor: 3x bedroom, 1x bedroom with bathroom and dressing room (+ kitchen ready for two-generational living), toilet, bathroom.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu527845
Dispozice5+1
Plocha pozemku992
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha211
VybavenoNevybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.